Ακυρώθηκε το Walker στο CW

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Σε μια κίνηση που δεν προκάλεσε έκπληξη σε όσους γνωρίζουν τις ριζικές αλλαγές που έχει υποβληθεί το The CW τον τελευταίο χρόνο, το κανάλι ακύρωσε τη σειρά Walker. Ο 4ος κύκλος, που θα ρίξει αυλαία στις 26 Ιουνίου, θα είναι κι ο τελευταίος. Ο πρωταγωνιστής και εκτελεστικός παραγωγός της, Jared Padalecki, ήταν ο πρώτος που επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και λίγες μέρες στο διαδίκτυο με μια ανάρτησή του στο Instagram:

Με βαριά καρδιά μοιράζομαι αυτό το νέο μαζί σας. Το Walker δεν θα προβάλλει 5η σεζόν στο CW,” έγραψε. “Είναι μια θλιβερή είδηση, σίγουρα, αλλά ε;iμαι ΤΟΣΟ ευγνώμων για την [οικογένεια] που έχει δημιουργηθεί, τόσο εντός των γυρισμάτων όσο κι εκτός. Μετά από 4 σεζόν μαζί, νοιώθουμε την αγάπη και την υποστήριξη από όλη την #WalkerFamily, και θα είμαστε για πάντα γεμάτοι ευγνωμοσύνη.

Πολύ συχνά, είμαστε εμείς που δεχόμαστε τα εύσημα, την ευγνωμοσύνη και τα κοπλιμέντα, κι ακόμη πιο συχνά, προσπερνάμε την ευκαιρία να τα αποδώσουμε εκεί που πρέπει: ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΣ!” συνέχισε ο ηθοποιός. “Σε αυτόν τον κόσμο, το σπίτι δεν είναι ένα ‘μέρος’, είναι μια σχέση. Τα ‘μέρη’ μπορεί να χαθούν. Οι σχέσεις ζουν για πάντα. Η ευγνωμοσύνη μας και η αγάπη για την #WalkerFamily θα ζήσει για πάντα. Ήταν μεγάλη τιμή μου να είμαι μέρος αυτού του καστ, αυτών των συντελεστών (και αυτού του fandom!) που βοήθησαν το #Walker να πει τις ιστορίες που [ήθελε να πει]. Θα χαμογελώ πάντα [ενθυμούμενος] τα χρόνια που είχα την τύχη να περάσω με το καστ, το συνεργείο, το στούντιο, το κανάλι και το fandom που τα κατέστησαν όλα αυτά πιθανά.

Το Walker ήταν μια από τις μόλις τέσσερις σειρές του CW που επέζησαν της ‘επέλασης’ των έων επικεφαλής του καναλιού υπό την αιγίδα της Nexstar Media Group, τον Μάιο του 2023, όπου είχε αποδεκατιστεί σχεδόν όλο το πρόγραμμα πρωτότυπων σειρών του καναλιού. Μεταξύ των ακυρωμένων σειρών ήταν και το The Winchesters. Την ίδια περίοδο είχε ανακοινωθεί ότι το Superman & Lois θα συνεχίσει για μια 4η και τελευταία σεζόν που θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε λίγο καιρό. Οι άλλες δυο σειρές που είχαν πάρει το πράσινο φως από το CW τότε, ήταν τα All American και All American: Homecoming, η μοίρα των οποίων είναι ακόμη στον αέρα.

Στα λόγια του, ο Padalecki υπονοεί ότι η παραγωγή θα ψάξει άλλη στέγη για τη σειρά, αλλά, αν μας έδειξε ένα πράγμα η περίπτωση του The Winchesters, είναι ότι η ‘μετανάστευση’ μιας σειράς χαμηλού βεληνεκούς σε άλλο κανάλι πρόκειται για εγχείρημα εξαιρετικά δύσκολο.

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This