Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Stories > Supernatural πλάσματα: Rawhead

Supernatural πλάσματα: Rawhead

Ιστορία

RawheadΤο rawhead είναι ένα είδος μπαμπούλα, που κρύβεται στα υπόγεια και κυνηγάει παιδιά. Είναι τριχωτά, ρακένδυτα ανθρωποειδή με αλλοιωμένο δέρμα. Μετά το θάνατο τους, τα σώματά τους μετατρέπονται σε κολλώδη σπλάχνα.

Χαρακτηριστικά

Δυνάμεις και δυνατότητες

 • Υπεράνθρωπη δύναμη
 • Υπεράνθρωπη ταχύτητα

Αδυναμίες

 • Ισχυρή ηλεκτροπληξία

 

Τα Rawheads στη Μυθολογία

Υπάρχει μια έκδοση του rawhead, γνωστή ως «Rawhead and Bloody Bones», που προέρχονται από τη Βόρεια Αγγλία. Σε αυτήν, είναι ένας δαίμονας νερού που κατοικεί βαθιά μέσα λίμνες και λάκκους και σέρνει παιδιά στην φωλιά του. Το όνομα συχνά συντομεύεται σε «Bloody Bones», «Old Bloody Bones» ή «Tommy Rawhead».

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Sofia

Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ’την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

 • nickkkk

  σε ποιο επισοδειο ηταν αυτο ;

  • Amalia

   1×12 Faith. Ήταν το τέρας που κυνηγούσαν στην αρχή του επεισοδίου.

Top