8 Χρόνια Supernatural Greece!

0
682

Εδώ είμαστε και πάλι φέτος για να λέμε πως πέρασε ο καιρός και τα χρόνια. Κλείνουμε 8 χρόνια ζωής, λοιπόν, και το Supernatural δεν θα μας κάνει παρέα για να είμαστε μαζί του στην δεκαετία. Δεν πειράζει, εμείς θα τα καταφέρουμε κι έτσι και στα 10 χρόνια θα αναπολούμε την αγαπημένη μας σειρά!

Ελπίζω αυτή η τελευταία χρονιά που έρχεται για το Supernatural να είναι μεγαλειώδης. Να κλείσει… Big, όπως είπε και ο Jensen. Κι αν δεν κλείσει και τι έγινε; Το ταξίδι ήταν υπέροχο και άλλαξε τις ζωές μας.

Ήταν 22 Απριλίου 2011 όταν ένα 20χρονο παιδί με πάθος στο γράψιμο και στις σειρές, άνοιξε δειλά δειλά ένα μικρό blog για να γράφει τις σκέψεις του για το Supernatural, μη γνωρίζοντας για την τεράστια απήχηση της σειράς στην Ελλάδα. Θα είναι 22 Απριλίου 2020 όταν θα είμαστε εδώ παρέα να πούμε το μεγάλο και δύσκολο ‘αντίο’. Ευχαριστηθείτε το μέχρι τέλους, γιατί το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Και ακόμα κι αν γυρίσει, δεν θα έχει την ίδια γεύση…

Εύχομαι την χρονιά που έρχεται να πούμε και εμείς σας Supernatural Greece ένα πολύ μεγάλο ‘αντίο’ στη σειρά μας, όπως μόνο εμείς ξέρουμε! Τα σχέδια μας; Σςςς Spoilers! Θα τα μάθετε σύντομα και ελπίζω να είναι… Big!

Σας ευχαριστούμε πολύ για καθημερινή σας παρέα, ακόμα και αν δεν γράφετε κάποιο σχόλιο και απλά είστε μαζί μας νοητά. Είστε η καλύτερη ιντερνετική παρέα που είχα ποτέ και σίγουρα ακόμα κι αν χαθούμε μετά το τέλος της σειράς, το Supernatural Greece(ΕΣΕΙΣ δηλαδή!) θα μείνει χαραγμένο για πάντα στην καρδιά μου. Μια ιστορία που σίγουρα θα διηγούμαι στα παιδιά μου.

Για 2 αδέρφια που κυνηγούσαν το Υπερφυσικό, για τον φύλακα άγγελό τους και για ένα παιδί που είχε την καλύτερη ιντερνετική συντροφιά που θα μπορούσε να έχει! Την Supernatural Family!

A! Και για τα 2 κορίτσια μου, την Ηρώ και την Αμαλία, που βρίσκονται εδώ μαζί μου μέχρι το τέλος. Τα καταφέραμε, μέχρι το φινάλε λοιπόν! Χωρίς εσάς, η ιστοσελίδα θα ήταν πιο μικρή, λιγότερη διασκεδαστική και… πιο άχαρη. Δεν θέλω να φανταστώ ότι θα περνούσα το τέλος του Supernatural μόνος…

ΥΓ: Μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε στο Youtube, κάνοντας Subscribe, γιατί έρχονται μπόλικα Supernatural αφιερώματα μετά το τέλος της 14ης:

YOUTUBE LINK:https://www.youtube.com/channel/UCy_DKSrKwtwvCmsUoVg26mw?sub_confirmation=1

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια