Πολλοί νομίζουν ότι η ταινία “Winchester” έχει να κάνει με το Supernatural

0
756

Αυτό το σαββατοκύριακο άρχισε να προβάλλεται στις αμερικανικές αίθουσες η ταινία τρόμου Winchester με την Helen Mirren, στο ρόλο της Sarah Winchester, χήρας του κατασκευαστή όπλων William Winchester, που διώκεται από φαντάσματα.

Το logo και οι αφίσες της ταινίας προκάλεσαν σύγχυση σε πολλούς φανς του Supernatural που πίστεψαν ότι η ταινία πρόκειται για spin-off της σειράς ή κάτι τέτοιο. Οι υπεύθυνοι της διαφημιστικής καμπάνιας της ταινίας Winchester ανέλαβαν να ξεκαθαρίσουν την παρεξήγηση μέσω social media, δηλώνοντας ότι τα δυο έργα δεν συνδέονται. Το μήνυμά τους έκλεισαν με χιουμοριστικό τρόπο λέγοντας πως η Sarah Winchester θα ήταν ασταμάτητη αν συμμαχούσε με τα αδέρφια του Supernatural.

Βέβαια, εμείς ξέρουμε ότι η Sarah Winchester και η στοιχειωμένη έπαυλή της δεν είναι *εντελώς* άσχετες με τους αδερφούς Winchester, αφού ο δημιουργός του Supernatural, Eric Kripke, διάλεξε επίτηδες αυτό το όνομα για τους πρωταγωνιστές του, ως φόρο τιμής στη διάσημη οπλοβιομηχανία και τη μεταφυσική ιστορία που συνοδεύει τους κληρονόμους της… [Διαβάστε περισσότερα για τα ονόματα των Sam & Dean Winchester εδώ.]

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια