Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Fun Facts > 1×01 Pilot | Fun facts & Trivia

1×01 Pilot | Fun facts & Trivia

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλες τις παρασκηνιακές μικρολεπτομέρειες που (πιθανότατα) δεν γνωρίζατε για τον πιλότο του Supernatural:

 

Στον πιλότο υπήρχαν 3 κομμένες σκηνές, που δεν τις είδαμε όταν είχε πρωτοπαιχτεί το επεισόδιο, όμως συμπεριλήφθηκαν στα DVD της 1ης σεζόν:

Supernatural-deleted-scenes-pilot-1Στην 1η κομμένη σκηνή ο Sam και η Jess βγαίνουν από το σπίτι τους και συναντούν το φίλο τους, ο οποίος είναι ντυμένος ζόμπι και καταχαρούμενος για τη μέρα, και ρωτά το Sam γιατί δεν μεταμφιέστηκε. Η κάμερα τους ακολουθεί καθώς διασχίζουν το δρόμο. Ο Sam κοιτάζει γύρω-γύρω, σαν να φοβάται μήπως τους παρακολουθεί κάποιος, συζητώντας σχετικά αδιάφορα με το φίλο του για το πώς γίνεται να μην του αρέσει το Halloween. Στο τέλος της σκηνής βλέπουμε έναν τύπο ντυμένο με στολή Θανάτου να παρακολουθεί το τρίο που περνά μπροστά του. Δείτε τη σκηνή:

Γιατί κόπηκε: Επειδή είναι αρκετά μεγάλη σε διάρκεια και δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Ξέρουμε ήδη ότι ο Sam μισεί το Halloween (από την προηγούμενη σκηνή με τη Jess), και θα μάθουμε αργότερα (στη σκηνή του πάρτι) για την κακή σχέση που έχει με την οικογένειά του. Το μόνο που βλέπουμε από αυτή τη σεκάνς είναι ότι ο Sam είναι στην τσίτα.


Supernatural-deleted-scenes-pilot-2Η 2η κομμένη σκηνή είναι προς το τέλος του επεισοδίου, αφότου ο Dean έχει αφήσει το Sam στο σπίτι του στο Stanford. Βλέπουμε τη γνωστή σεκάνς με το Sam να βρίσκει τα κουλουράκια της Jess και να ξαπλώνει στο κρεβάτι (λίγο πριν τη δει κολλημένη στο ταβάνι), διαπλεγμένη με μια σκηνή όπου ο Dean, οδηγώντας, κοιτάζει το ρολόι του, συνειδητοποιεί ότι είναι σταματημένο (που δηλώνει την παρουσία δαιμόνων), και κάνει επιτόπου αναστροφή. Δείτε το βίντεο:

Γιατί κόπηκε: Αυτή η σκηνή εξηγεί το πως ήξερε ο Dean ότι ο Sam κινδύνευε και γύρισε πίσω να τον σώσει από τη φωτιά. Είναι πολύ σημαντική σκηνή και εξηγεί κάτι που πολλοί φαν πήραν ως σεναριακό κενό, όμως την έκοψαν για να κρατήσουν την αγωνία αν θα σωθεί ο Sam ή όχι.


Supernatural-deleted-scenes-pilot-3Η 3η κομμένη σκηνή είναι κι αυτή μια εμπλουτισμένη υπάρχουσα σεκάνς. Ο Ντιν απομακρύνεται από το φλεγόμενο σπίτι στο οποίο έχουν μαζευτεί γύρω πυροσβεστικά και κόσμος, και πλησιάζει τον Σαμ. Τον ρωτάει αν είναι καλά, στο οποίο ο Σαμ απαντά το κλασικό «I’m fine.». Κλείνει το πορτ-μπαγκαζ και λέει την γνωστή ατάκα «We got work to do.» Σε αυτή τη βερσιόν παρακολουθούμε το Impala καθώς περνά δίπλα από τα πυροσβεστικά και απομακρύνεται. Δείτε τη σκηνή:

Γιατί κόπηκε: Για το λόγο που κόβονται οι περισσότερες κομμένες σκηνές! Λόγω διάρκειας.


John_Mary_Dean_pilot_supernatural

Ένα πολύ διαφορετικό προσχέδιο του πιλοτικού επεισοδίου (μπορείτε να το διαβάσετε εδώ) ήθελε τη Mary Harrison (κι όχι Winchester) να πεθαίνει σε ένα υποτιθέμενο αυτοκινητιστικό ατύχημα, όταν οι γιοι της, Sam και Dean, είναι 9 και 11 ετών αντίστοιχα. Μετά το θάνατό της, ο πατέρας των παιδιών, Jack Harrison, τους αφήνει να τους μεγαλώσουν ο θείος και η θεία τους.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Top