Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Fun Facts > 2×06 No Exit | Fun facts & Trivia

2×06 No Exit | Fun facts & Trivia

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλες τις παρασκηνιακές μικρολεπτομέρειες που (πιθανότατα) δεν γνωρίζατε για το 6ο επεισόδιο της 2ης σεζόν του Supernatural με τίτλο No Exit, το οποίο γράφτηκε από τον Matt Witten και σκηνοθετήθηκε από τον Kim Manners:


Ο Jared Padalecki πήρε κάποιες μέρες άδεια από τα γυρίσματα αυτού του επεισοδίου για να φροντίσει τον καρπό του, τον οποίο είχε σπάσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του επεισοδίου 2×03 Bloodlust. [Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα εδώ]


Δυο ηθοποιοί του επεισοδίου εμφανίστηκαν σε διαφορετικούς ρόλους στην 8η σεζόν της σειράς:

  • Η Andrea Brooks, που παίζει την Katie Burns, έπαιξε επίσης τη Maria/Gholandria στο 8×11 LARP and the Real Girl.
  • Ο Brent Chapman, που παίζει τον Ed, έπαιξε τον Paul Hayes στο 8×03 Heartache.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση του Sam είναι swinchester@mail.srv κι έχει συχνή επικοινωνία με τον Ash, κάποιον ονόματι Ross (για κάτι «σημαντικό» και για κάτι ‘WTF’), και με τη διεύθυνση dwinchester@mailer.srv που προφανώς είναι το e-mail του Dean. O Sam φαίνεται να έχει λάβει e-mail κι από διάφορες άλλες διευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένων: lgsprime@mail.srv, hellhounds@remailer.jpgsrv, sateyns_@2noob.srv, και prg_34@mail.srv. Έχει επίσης πολλά ενημερωτικά μηνύματα, το οποίο σημαίνει είτε ότι δέχεται πολλά spam ή ότι δεν μπαίνει ποτέ στον κόπο να αδειάσει το φάκελο με τα ανεπιθύμητα.


Το promo για αυτό το επεισόδιο, που έχει τον τίτλο «Tunnel», κέρδισε δυο βραβεία στα Promax/BDA Promotion and Marketing Awards τον Ιούνιο του 2007:

  • Drama Program Promotion – «Supernatural» «Tunnel» :30 (GOLD)
  • Sound Design – «Supernatural» «Tunnel» – Sound :30 (GOLD)

Το διαμέρισμα που είδαμε στο επεισόδιο αυτό είναι στην πραγματικότητα πλατό, το οποίο μετατράπηκε στο διαμέρισμα του George Darrow για το επεισόδιο Crossroad Blues.


Το δεύτερο όνομα της Jo είναι Beth.

Πηγές: SuperWikiIMDb

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Top