Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Seasons > Season 7 > AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ : ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ 7ης ΣΕΖΟΝ!

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ : ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ 7ης ΣΕΖΟΝ!

Μετά από πολλές ψηφοφοριές, εσεις αναδείξατε το τελευταίο επεισόδιο της 7ης σεζόν ως το αγαπημένο σας για την σεζόν που μας πέρασε!

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
  • Αρχάγγελος Στεφ

    Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο συγκεκριμένος κύκλος έχει φάει τόσο μίσος από πολλούς. Υπήρχαν κάποια πράγματα εκεί μέσα που τα προηγούμενα επεισόδια δεν είχαν αγγίξει καθόλου: την ψυχολογία του Ντην, την σχέση του με τον Κας (τόσο ισχυρή που ο θάνατός του τον ώθησε στον αλκοολισμό και στην τάση αυτοκτονίας), η σχέση Σαμ και Ντην, η αποδοχή του θανάτου… όλα αυτά ήταν σημαντικά στοιχεία. Και αν και η πλοκή έμπαζε πού και πού (προσωπικά, πιστεύω οτι δεν έδωσαν τρομερό αντίκτυπο στους Λεβάις, λόγω του ότι συγκεντρώθηκαν στην σχέση Ντην/ Σαμ και πολύ περισσότερο Ντην/Κας, για το οποίο τρελάθηκα από χαρά) αλλά η πλοκή δεν είναι το παν, ρε γαμώτο…
    Είναι κρίμα… μιλάμε αν τον ψάξεις καλά αυτόν τον κύκλο, θα δεις ότι ήταν αρκετά καλός.

Top