Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Seasons > Season 8 > O ανάποδος εξορκισμός του Σαμ στο 8×02!

O ανάποδος εξορκισμός του Σαμ στο 8×02!

 

O Ντιν και ο Σαμ στο 8×02 έδωσαν μάχη με τους Δαίμονες για να πάρουν πίσω την μητέρα του Κέβιν. Ένας Δαίμονας προσπάθησε να ξεφύγει από το σώμα του και ο Σαμ είπε έναν ανάποδο εξορκισμό ώστε να μην μπορέσει να βγει από το δοχείο. Ο Σαμ είπε ότι δεν ήξερε αν θα πιάσει και απλά δοκίμασε. Ψάξαμε και βρήκαμε έναν παρόμοιο εξορκισμό που γράφουν κάποια βιβλία : 

Priinceps gloriosissime cælestis militiæ, sancte Michaël Archangele, defende nos in prælio et colluctatione, quæ nobis adversus principes et potestates, adversus mundi rectores tenebrarum harum, contra spiritualia nequitiæ, in cælestibusus. Veni in auxilium hominum, quos Deus creavit inexterminabiles, et ad imaginem similitudinis suæ fecit, et a tyrannide diaboli emit pretio magno.

Share, fellow hunter!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr
Orestis
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6), μαζί με 4 πανέμορφες δεσποινίδες, γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.
http://supernaturalgreece.gr/
  • supernatural forever

    kala poli kalos o eksorkismos autos alla kai poli megalos se sxesi me tou Sam!!Makari na eixame auton pou eipe o Sam sto epeisodio.Parola auta…..good job……!!!!

    • SupernaturalGreece

      Ο εξορκισμός του Σαμ είναι ο ίδιος που ξέρουμε εδώ και χρόνια. Απλά ανάποδα 😛

Top