Αποκριάτικα πάρτι μας Cosplay/Karaoke σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη!

0
21

Αποκριάτικα πάρτι μας Cosplay/Karaoke σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη!

Οι απόκριες έρχονται, και το Supernatural Greece διοργανώνει για 2 μεγάλα αποκριάτικα πάρτι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Το ζητήσατε και… κατέφτασαν! Η Αθήνα φορά τα αποκριάτικά της στις 18/02/2017 και το πάρτι μας φιλοξενείται και πάλι από το Ghost House για μια βραδιά Cosplay, Karaoke και χορού! Ώρα 21:00.

Το μεγάλο comeback έρχεται και στην Θεσσαλονίκη στις 25/02/2017 και ώρα 21:00. Που άλλου; Στο γνωστό μας Silver Dollar. Ετοιμάστε στολές, έρχονται διαγωνισμοί, δώρα, Karaoke και πολύ χορός!

Ντυθείτε -Cosplay- (αν το επιθυμείτε) κάποιον χαρακτήρα από οπουδήποτε θέλετε και ελάτε να… κάψουμε τον καρνάβαλο!

Θα παιχτούν ροκ τραγούδια, θα υπάρξουν βίντεο από σειρές στις τηλεοράσεις του μαγαζιού και από κάποια ώρα και μετά και μετά αποκριάτικα μεγάλα κομμάτια για πολύ χορό και κέφι!

Θα υπάρξει Cosplay διαγωνισμός. Διευκρινήσεις:

1) 5 συνολικά νικητές σε κάθε πάρτι.
2) Τα Cosplay του πάρτι, δεν είναι υποχρεωτικό να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό. Όσοι, όμως, πάρουν μέρος μπορούν να ντυθούν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θέλουν.
3) Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να στείλετε e-mail στο info@supernaturalgreece.gr, ή μήνυμα στην facebook σελίδα μας(κλικ εδώ). Στο μήνυμα σας θα πρέπει να περιλαμβάνονται το ονοματεπώνυμό σας, ο χαρακτήρας που θα κάνετε Cosplay και μια φωτογραφία του χαρακτήρα τον οποίο θα υποδύεστε. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε την πόλη στην οποία θα παρευρεθείτε (Αθήνα ή Θεσσαλονίκη). Συμμετοχές για την πρωτεύουσα έως 17/02/2017, ενώ για Σαλόνικα έως 24/02/2017.
4) Για οποιαδήποτε ερώτηση, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να γράψετε ένα σχόλιο από κάτω.

Για τον διαγωνισμό καραόκε:

1) Αν έχετε κάποιο τραγούδι στο νου σας, στείλτε το μας σε μήνυμα! Διαφορετικά θα υπάρξει μια λίστα με κομμάτια από τα οποία θα διαλέξετε εκείνη την ώρα ποιο επιθυμείτε να πείτε!
2) Αν ένα κομμάτι ειπωθεί από κάποιον, οι υπόλοιποι δεν θα μπορούν να το τραγουδήσουν ξανά. Οπότε καλό θα ήταν να βιαστείτε να το… καταχωρήσετε με μήνυμα στη σελίδα μας ή στο Info@supernaturalgreece.gr.

Χορηγός επικοινωνίας: Cosplayers//GR


ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΤΙ ΜΑΣ!!!

Αθήνα 18/02/2017 – Ghost House | Λεπενιώτου 26, Ψυρρή. Βρείτε το event στο Facebook εδώ.
Θεσσαλονίκη 25/02/2017 – Silver Dollar | Εθνικής Αμύνης 19. Βρείτε το event στο Facebook εδώ.

ΥΓ: Το Cosplay ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό!
ΥΓ2: Δώρα θα μοιραστούν και μέσω κληρώσεων…
ΥΓ3: Οι αφίσες είναι δημιουργία του φίλου Στάθη.