Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > O Ben Edlund δεν θέλει να επιστρέψει στο Supernatural!

O Ben Edlund δεν θέλει να επιστρέψει στο Supernatural!

tumblr_n5j5c1aNGw1r89gzgo1_500

O Ben Edlund αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από το Supernatural και πήγε στο πλευρό του Eric Kripke στη σειρά Revolution. Η σειρά όμως απέτυχε και ακυρώθηκε από το NBC. Οι fans του Supernatural όμως γνωρίζουν το μεγάλο ταλέντο του ως σεναριογράφος και τον ζητούν πίσω. Ο ίδιος λέει ότι προς το παρόν δεν θέλει να επιστρέψει και βαδίζει σε νέα μονοπάτια. Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει στη ζωή του και τον περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία πίσω. Επεισόδια του Supernatural που έγραψε:

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
  • Elias Kallos

    4.16 One of the best episodes!

  • Amalia

    Έχει γράψει πολλά απο τα αγαπημένα μου επεισόδια (3.03, 4.16, 5.04, 6.15, 6.20). Κρίμα που δεν θα είναι στη σεναριακή ομάδα. Και respect που παραδέχτηκε τη γκάφα με το Γκραν Κάνιον (σιγά το φοβερό λάθος, αλλά και πάλι)

  • Luna Park

    Διάβαζα τη λίστα με τα επισοδεια που έγραψε και έμεινα…Ταν περισσότερα απο τα αγαπημένα μου είναι μέσα! Δυνατά δραματικά αλλά και από τα καλύτερα «κωμικά » της σειράς! IM BATMAN! τα λέει όλα!! Μακάρι να το ξανασκεφτεί και αλλάξει path..!

Top