Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Comic Con > Comic-Con 2015: Super Spoilers για την 11η σεζόν

Comic-Con 2015: Super Spoilers για την 11η σεζόν

comiccon-SAN DIEGO

Μετά το panel του Supernatural στο Comic Con 2015, οι Jared Padalecki, Jensen Ackles, Misha Collins, Jeremy Carver και Andrew Dabb, μίλησαν για την άνοδο του Σκοταδιού, τα οράματα του Σαμ, τα επερχόμενα επεισόδια, το πως συνδέεται ο Ντιν με το Σκοτάδι και την επιστροφή αγαπημένων χαρακτήρων στην 11η σεζόν!

Τι είναι το Σκοτάδι; Ο Carver είπε ότι η ιδέα είναι ότι υπήρχε ένας κακός πριν το big bang, αν θέλετε, μάχη μεταξύ του Θεού και του Σκότους. Όταν θα δούμε το Σκότος, θα διαπιστώσουμε ότι υπάρχουν πολλές μη τελειωμένες υποθέσεις, ανάμεσα στο Σκοτάδι και στις δυνάμεις που το έδιωξαν. Η μυθολογία του, είναι κάτι που ανοίγει νέους ορίζοντες για το Supernatural. Η σειρά έχει συνήθως βιβλικές ιστορίες, αλλά το Σκοτάδι είναι φρέσκο τώρα για τη σειρά. Είπε επίσης, ότι το Σκοτάδι θα είναι «πολύ εύκολο να συσχετισθεί (ότι και αν σημαίνει αυτό), αλλά δεν μπορώ να πω το «γιατί» τώρα. Είναι προαίσθημα.»

Το ντόμινο του Σκότους. «Το ωραίο για κάτι τόσο μεγάλο όσο το Σκοτάδι είναι ότι δημιουργεί ένα πραγματικά μεγάλο φαινόμενο ντόμινο», εξηγεί ο Dabb. «Έτσι θα δούμε πώς επηρεάζει τόσο τα αγόρια όσο και τον κόσμο του κυνηγιού. Επίσης, πρόκειται να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει στον Παράδεισο και στην Κόλαση, στα τέρατα, στους δαίμονες, στις μάγισσες και σε όλα τα άλλα. Και όλοι θα έρθουν κοντά. Μερικοί άνθρωποι πρόκειται να το εκμεταλλευτούν. Μερικοί άνθρωποι θα θέλουν να το πολεμήσουν. Εμείς πάμε να κάνουμε συμμάχους, όπου δεν έχουμε κάνει συμμάχους στο παρελθόν.»

Οι αδελφοί ενωμένοι. Είναι ήδη σαφές ότι τα αδέλφια θα δουλεύουν μαζί σε αυτή τη σεζόν, αλλά μην περιμένετε 100% ομαλή διαδρομή. Ο Dabb εξηγεί ότι κάθε φορά που έρχεται κάτι τόσο μεγάλο όσο το Σκότος, δίνει σε όλους ένα κοινό στόχο. Αλλά «πρόκειται να υπάρχουν στριφογυρίσματα στον δρόμο και λακκούβες, και θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Και πάλι, αυτό που κάνει το Supernatural τόσο διασκεδαστικό, είναι ότι τα αγόρια βλέπουν τα προβλήματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες.» Ο Padalecki θεωρεί ότι το να είναι τα αδέλφια ενωμένα και πάλι είναι «σούπερ συναρπαστικό», αφού είχαν τόσες σεζόν με ανθρώπους και προβλήματα μεταξύ τους. «Είχαμε όλους τους λόγους να είναι χώρια και τώρα, επειδή το Σκοτάδι είναι τόσο μεγάλο και φαινομενικά ανυπέρβλητο, οι αδελφοί είναι δίπλα ο ένας στον άλλον και συνεργάζονται και πάλι. Το οποίο για μένα, είναι badass. Λατρεύω όταν στο Supernatural, οι αδελφοί γίνονται ομάδα, και θυσιάζουν και είναι μαζί.» Ο Ackles πρόσθεσε επίσης ότι οι αδελφοί, είναι ενωμένοι με ένα κοινό στόχο, όπως και στην 1η σεζόν. «Νιώθω ότι πρόκειται να είναι μια σεζόν πολύ πιο επικεντρωμένη στα αδέλφια φέτος.»

Ο τρόπος σκέψης του Ντιν. «Μετά από τα γεγονότα της 10ης σεζόν, κατά κάποιο τρόπο υπήρξε μια σύντομη, φευγαλέα στιγμή ανακούφισης για τον Ντιν», είπε ο Dabb, «αλλά τώρα συνειδητοποιεί ότι τα πράγματα έχουν γίνει ακόμα χειρότερα από ό,τι είχε φανταστεί.» Νομίζει ότι ο Ντιν και ο Σαμ, αισθάνονται υπεύθυνοι γι αυτό, επειδή στο τέλος της περασμένης σεζόν, επέλεξαν ο ένας τον άλλον, αντί τη «μεγαλύτερη απειλή» και τώρα που η απειλή έχει πραγματοποιηθεί, αισθάνονται μεγάλη ευθύνη «να το διορθώσουν». Όταν ρωτήθηκε αν ο Ντιν θα έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με το Σκότος, ο Ackles έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το ερώτημα. Πρόσθεσε ότι «και πού είναι το Σημάδι, είναι επίσης μια μεγάλη ερώτηση. Υπάρχουν σίγουρα κάποια ερωτήματα, ορισμένα μεγάλα που πρέπει να απαντηθούν, όπως το πώς, τι, γιατί, πότε, πού και τι πρόκειται να συμβεί. Είτε υπάρχει είτε όχι κάποιου είδους σύνδεσης, επειδή ο Ντιν είχε το σημάδι και αυτό είναι ουσιαστικά, το κλειδί σε ό,τι και αν είναι αυτό, θα μπορούσε να υπάρχει μια σύνδεση. Τι θα είναι ακριβώς, δεν ξέρω. Δεν το έχω δει στα πρώτα τέσσερα επεισόδια, αλλά υπήρξαν κάποιες αναλαμπές, κάποια προαισθήματα, να το πω έτσι. Δεν νομίζω… και ελπίζω να μην γίνει, γιατί δεν υποδύομαι άλλο τον Ντιν που έχει τύψεις, έχει τελειώσει με τις ενοχές. Νομίζω ότι είναι περισσότερο «Έστρωσα το κρεβάτι μου, θα πάω να κοιμηθώ σε αυτό.»

Τα οράματα του Σαμ. Το 2ο επεισόδιο θα «οδηγήσει τον Σαμ σε ένα μονοπάτι και μια ιστορία, που με κάποιο τρόπο θα εκπλήσσει τους fans που νομίζω το περίμεναν για αρκετό καιρό. Συνδέεται με κάτι από το παρελθόν του», λέει ο Dabb. Αλλά ο Padalecki είπε περισσότερα γι αυτό. «Το Σκοτάδι είναι προ-βιβλικό. Και ο Σαμ, είναι πολύ επιμελής στην έρευνα του. Νομίζω ότι στο μυαλό του κολυμπάει σε σκέψεις, «τι μπορούμε να κάνουμε;», «πώς μπορούμε να το διορθώσουμε;», «πώς μπορώ να σώσω τον εαυτό μου και τον αδελφό μου και τον κόσμο;» Αρχίζει να έχει οράματα ή όνειρα μιας ανώτερης δύναμης. Έχει, επίσης, αναμνήσεις που ίσως δεν είναι μνήμες. Ο Σαμ πιστεύει ότι μια ανώτερη δύναμη προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του, για να του πει πώς να λύσει αυτό πρόβλημα. Αυτό θα είναι πολύ ωραίο, μιας και πρόκειται να δούμε κάποιους χαρακτήρες με τα οράματα, που δεν έχουμε δει στο Supernatural για μεγάλο χρονικό διάστημα.»

Η κατάσταση του Καστιέλ. «Το ξόρκι που έκανε η Ροβένα στον Καστιέλ στο τέλος της σεζόν «θα διαρκέσει λίγο καιρό» και πρόκειται να είναι αντιμέτωποι με αυτό για κάποιο χρονικό διάστημα», είπε ο Collins. «Το ξόρκι έχει σίγουρα σοβαρές επιπτώσεις πάνω του, ίσως ακόμη περισσότερο από το σημάδι του Κάιν στον Ντιν. «Ας πούμε ότι δεν είναι ο εαυτός του, το λιγότερο». Είπε, επίσης, ότι από την αρχή ο Καστιέλ είναι αρκετά απομακρυσμένος από τους αγγέλους, επειδή βοήθησε τον Μέτατρον να διαφύγει και στη συνέχεια τον έχασε. Έτσι οι αδελφοί και οι αδελφές του είναι αρκετά θυμωμένοι μαζί του.

Ο παράγοντας Ροβένα. «Η Ροβένα είναι εκεί έξω, και είναι πιο ισχυρή από ποτέ», προειδοποιεί ο Dabb. Είναι αυτός ο χαρακτήρας που «ήταν πραγματικά λίγη καθ ‘όλη τη μαγική ζωή της. Πάντα πίστευε ότι ήταν η καλύτερη, αλλά όταν η Σύναξη της την έδιωξε και με ό,τι συνέβη με τον Κράουλι, χειραγώγησε τον δρόμο της προς την κορυφή. Δεν χρειάζεται να το κάνει αυτό πια. Είναι στην κορυφή. Έχει περισσότερη δύναμη από οποιαδήποτε μάγισσα ποτέ και εν δυνάμει, περισσότερη δύναμη από ό,τι τα περισσότερα όντα που έχουν υπάρξει σε αυτόν τον πλανήτη. Θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για εμάς σε αυτή τη σεζόν, ιδιαίτερα γύρω στο mid-season και καθώς θα μπαίνουμε στο Σκοτάδι: τι σημαίνει και πώς θα ασχοληθούμε με αυτό θέμα». Ο Padalecki άφησε να εννοηθεί ότι η Ροβένα «είναι σίγουρα μέρος την υπόθεσης και θα είναι τριγύρω, ελπίζουμε για πολύ, πολύ καιρό».

Οι άγγελοι και οι δαίμονες θα φοβούνται το Σκότος; Ως επί το πλείστον, ναι. Αλλά ο Carver προειδοποίησε πως το Σκοτάδι είναι βασικά ένα παραμύθι, γιατί ελάχιστοι ήταν παρόντες, οπότε κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει. Μέρος του φόβου στον Παράδεισο και την Κόλαση, είναι ότι είναι ένας μεγάλος άγνωστος και μια μεγάλη απειλή για όλους. Ο Collins επιβεβαίωσε ότι ο Καστιέλ γνωρίζει για το Σκότος, κυρίως από παλιές ιστορίες και ότι μερικοί άγγελοι δεν πίστευαν ότι είναι κάτι πραγματικό, αλλά ένας τρομακτικός μύθος.

Επιστροφή γνώριμων προσώπων. Ένα από τα θέματα της σεζόν θα είναι το «δε μπορείς να ξεπεράσεις  το παρελθόν σου», προειδοποιεί ο Carver. «Νομίζω ότι με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, θα εμφανίζονται πρόσωπα από το παρελθόν» σε κάποια μορφή ή σε κάποια άλλη. Αυτό θα είναι όλο μέρος του στόχου να καταλάβουμε το Σκοτάδι, τι θέλει και πώς μπορούμε να το σταματήσουμε.» Από αυτά που λέει ο Padalecki, φαίνεται ότι τουλάχιστον μερικά από αυτά τα πρόσωπα θα εμφανίζονται στα οράματα του Σαμ. Και έκανε επίσης έναν υπαινιγμό, για το ποιον θα μπορούσαμε να δούμε συγκεκριμένα: «Κάποιος που μπορεί ή όχι να σχετίζεται – με τον χαρακτήρα.»

Δολοφονία Θανάτου. Όταν ο Ντιν πήρε την απόφαση να σκοτώσει το Θάνατο αντί για τον Σαμ, άφησε τους fans του Supernatural να αναρωτιούνται για τις συνέπειες μιας τέτοιας πράξης. Ο Ackles προειδοποίησε ότι «οι συνέπειες του σημαδιού, ήταν το Σκοτάδι. Τι αντίκτυπο θα μπορούσε να έχει η δολοφονία του Θανάτου σε αυτό;»

Προσεχή επεισόδια. Ο Dabb έγραψε το επεισόδιο 11×02 και είπε ότι «εισάγει τον Κράουλι με έναν τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί». Επιπλέον, «το επεισόδιο 11×04 «δεν είναι ‘Changing Channels’, δεν είναι το 200ο μας επεισόδιο, αλλά ο Robbie Thompson ήρθε με μια πραγματικά πολύ ωραία ιδέα που την εκτέλεσε πολύ πολύ καλά», άφησε να εννοηθεί ο Dabb. Ο Padalecki εξήγησε ότι «όλα γίνονται μέσα στο αυτοκίνητο. Ονομάζεται «Baby». Θα δούμε ένα επεισόδιο, όχι ακριβώς από την οπτική γωνία του αυτοκινήτου, γιατί θα δούμε το αυτοκίνητο κανονικά, αλλά θα δούμε τα πράγματα με την κάμερα μέσα το αυτοκίνητο και τον ένα από τους αδελφούς να τρέχει για να αρπάξει κάτι και κλείνει η κάμερα ενώ μπορείτε να ακούσετε κάποια πράγματα, και όταν έρχεται πίσω είναι αιματοβαμμένος. Ξεχνάμε μερικές φορές ότι η Impala είναι πάντα μαζί μας. Έτσι κατά κάποιο τρόπο θα δείτε πώς το baby βλέπει ένα επεισόδιο του Supernatural.”

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Sofia

Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ’την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

  • Dimitris St

    Οι δυσκολίες είναι δεδομένες,αλλά νομίζω ψήνεται σιγά-σιγά η πολυαναμενόμενη επιστροφή Τζον.Ίσως έχει να κάνει με αυτά τα οράματα του Σαμ.
    Φοβερή ιδέα για το 4ο επεισόδιο.Πάντα ήθελα ένα επεισόδιο αφιερωμένο στο αυτοκίνητο.Η ιδέα που έχουν είναι φοβερή και η εκτέλεση πιστεύω θα είναι ακόμα καλύτερη.

  • gf21

    Πολύ ενθαρρυντικά όσα είπαν και το πιο ευχάριστο είναι ότι διαφαίνεται να τους αρέσει το σενάριο και οι εξελίξεις έως τώρα, καθώς φαίνονται ενθουσιασμένοι!

Top