Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Τελική τηλεθέαση – 13×07 – War of the Worlds

Τελική τηλεθέαση – 13×07 – War of the Worlds

Όπως σας ενημερώσαμε και πριν λίγες μέρες, απογοητευτικές είναι οι τηλεθεάσεις του 7ου επεισοδίου της 13ης σεζόν. Λόγω thanksgiving, ο κόσμος δεν έκατσε μπροστά από τις τηλεοράσεις του και έτσι το Supernatural έκανε και επίσημα τις χειρότερες τηλεθεάσεις στην ιστορία του.

Εγείρεται πλέον το ερώτημα για το αν οι τηλεθεατές επηρεαστούν και ποια θα είναι τα νούμερα των επόμενων επεισοδίων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο νέο επεισόδιο είχαμε πάρα πολλές εξελίξεις και πολλοί δεν το είδαν. Είναι μεγάλο κρίμα γιατί η φετινή σεζόν έχει πάει περίφημα όντας η 2η καλύτερη σειρά του καναλιού με βάση τις τηλεθεάσεις.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.
http://supernaturalgreece.gr/
  • Cleopatra

    ποια θεωρειται πρωτη ?

Top