Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Seasons > Season 10 > 200ό Επετειακό Επεισόδιο > Supernatural Fun fact | «Ένα Τέλειο Δάκρυ»

Supernatural Fun fact | «Ένα Τέλειο Δάκρυ»

Ο Dean Winchester έχει την τάση όταν κλαίει να δακρύζει μόνο από το ένα μάτι, ρίχνοντας «ένα τέλειο δάκρυ».

Στους σχολιασμούς του site Television Without Pity αυτό το δάκρυ αναφέρεται ως «Single Emo Tear of Manly Angst» (= ένα συναισθηματικό δάκρυ ανδρικής στενοχώριας) ή κάτι παρόμοιο.

Ο όρος σύντομα πέρασε και στο σεναριογραφικό δωμάτιο. Η Sera Gamble μας διηγείται μια ιστορία:

Το επεισόδιο Abandon All Hope… ήταν η πρώτη φορά που έκλαψα παρακολουθώντας ένα director’s cut. Αρχικά νόμιζα ότι απλά περνούσα μια δύσκολη μέρα και ξέσπασα, αλλά τσέκαρα και τους άλλους σεναριογράφους… Δεν θέλω να καταδώσω κανέναν, οπότε απλά θα σας πω ότι ένας, ή περισσότεροι, από τους άνδρες παραγωγούς έριξαν και αυτοί αυτό που μας αρέσει να ονομάζουμε «Ένα Τέλειο Ανδρικό Δάκρυ» («A Single Perfect Man-Tear«) .

Στο συνέδριο Jus In Bello Italy 2011 ο Jensen αποκάλυψε ότι το συνεργείο αναφέρεται σε αυτό το ‘φαινόμενο’ ως OPT, «One Perfect Tear«, δηλαδή «Ένα Τέλειο Δάκρυ«.

Στο «Δάκρυ» φυσικά έκανε αναφορά και το επετειακό επεισόδιο 10×05 Fan Fiction με το τραγούδι «A Single Man Tear«, το οποίο ερμήνευσαν οι ηθοποιοί που έπαιζαν τον Sam και τον Dean στο θεατρικό Supernatural: The Musical. Ο ‘Sam’ τραγουδά για το πως ο Dean κρύβει τα συναισθήματά του, φοβούμενος μην τον δουν οι άλλοι ως αδύναμο, ενώ ο ‘Dean’ παραδέχεται την καταπίεση των συναισθημάτων του από φόβο, λόγω της ανικανότητάς του να χαράξει το δικό του δρόμο στη ζωή.

Κάποια από τα επεισόδια όπου έχουμε δει το «Δάκρυ»:

 

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Top