Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Fun Facts > Fun fact: Ο βγαλμένος ώμος του Jared

Fun fact: Ο βγαλμένος ώμος του Jared

promo photos 10x03 sam 2Στην πρεμιέρα της 10ης σεζόν είδαμε το χέρι του Sam να είναι δεμένο σε νάρθηκα. Η αιτία που δόθηκε φευγαλέα μέσα στο σενάριο ήταν ότι κάποιος δαίμονας τον τραυμάτισε (αλλά χωρίς πολλές λεπτομέρειες) και ότι ο Cas δεν μπόρεσε να τον γιατρέψει (προφανώς επειδή η χάρη του είναι εξασθενισμένη και δεν έχει αρκετές δυνάμεις).

Ο αληθινός λόγος που το χέρι είναι δεμένο ήταν φυσικά ο τραυματισμός του Jared Padalecki λίγες βδομάδες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας σεζόν. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Jus In Bello 2014 στην Ιταλία, ο Jared -ώριμος και σοβαρός όπως πάντα- πάλευε με τον Osric Chau (Kevin) στα παρασκήνια και έπεσε, εξαρθρώνοντας τον ώμο του. Ο τραυματισμός ήταν τόσο σοβαρός που χρειάστηκε χειρουργείο.

Είδαμε τον Sam να φοράει το νάρθηκα στα 4 πρώτα επεισόδια της 10ης σεζόν.

Δείτε ένα βίντεο του Osric Chau, από το WizardCon 2014 στην Ισπανία, όπου αφηγείται ακριβώς τι συνέβη.

ΥΓ Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Sam με ‘μπαταρισμένο’ χέρι στη σειρά. Στην αρχή της 2ης σεζόν, ο Jared είχε σπάσει το χέρι του και είχε γύψο για αρκετά επεισόδια.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

 • Αξίζει να αναφέρουμε ότι έμεινε ένα βραδύ στο νοσοκομείο της Ιταλίας. Όλο το βράδυ έμεινε δίπλα του ο Osric! To επόμενο πρωί πήγε κανονικά στο Convention της Ρώμης όπου έβγαλε φωτογραφίες με ΟΛΟΥΣ τους fans που είχαν αγοράσει Photo Ops και παρ’ότι το χειρουργείο ήταν χαμογελαστός σε όλες!

  • Amalia

   Για να μας αποδείξει άλλη μια φορά το πόσο σημαντική είναι γι’αυτον η Supernatural Family και το πόσο γουστάρει που κάνει αυτό που κάνει, και να ρουμπώσει όλους όσους λένε οτι αυτοι οι άνθρωποι το κάνουν μόνο για τα λεφτά όλο αυτό!

 • Artemis Christidi

  έλιωσα με το σχόλιο σας εκεί που λέτε »για να μας δείξει πόσο ώριμος και σοβαρός είναι όπως πάντα πάλευε με τον osric» χα χα χα χα χα χα χα χα χα

 • ovelix

  Αυτό το άρθρο το είχα ξεχάσει. Νομίζω πως δίνει απάντηση σε όσους αμφέβαλαν για τον Jared επειδή απουσίασε από τη Ρώμη φέτος. Φαντάσου πόσο σοβαρό είναι για να λείψει. Εδώ πέρυσι πήγε χειρουργημένος. Εγώ πάντως ανησυχώ…
  Έχω και μια αδυναμία στον Jared…

Top