Γιατί ο Jared Padalecki ακύρωσε το ταξίδι του στη Ρώμη και την Αυστραλία;

16
2

jared padalecki always keep fighting supernatural family Ο Jared Padalecki ανακοίνωσε μέσω twitter, ότι λόγω προσωπικών θεμάτων δε θα μπορέσει να εμφανιστεί στα Convertion της Ρώμης και της Αυστραλίας, τρομάζοντας το fandom:


Τελικώς ο manager του, δήλωσε στο E! News:

Ο Jared θέλει να ξέρουν όλοι, ότι λατρεύει να γνωρίζει τους fans του, και ήταν πολύ στεναχωρημένος που ακύρωσε τα ταξίδια του στη Ρώμη και την Αυστραλία. Πίεσε τον εαυτό του στα όρια και υποφέρει από εξάντληση. Η SPN family είναι πολύ σημαντική για αυτόν, και θέλει πάντα να παλεύετε (Always Keep Fighting). Αυτή τη στιγμή χρειάζεται να είναι σπίτι με την οικογένεια του. Είναι ήδη καλύτερα και είναι ενθουσιασμένος για τα γυρίσματα της 11ης σεζόν τον Ιούλιο. Τώρα κάνει ένα διάλειμμα, αλλά σέβεται πάρα πολύ τους fans του και αισθάνεται την αγάπη και την υποστήριξη τους.

Προηγούμενο άρθρο10×22 The Prisoner | Fun facts & Trivia
Επόμενο άρθροSupernatural Fun Fact | Από ποιόν πήρε το όνομά του ο Bobby;
Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ'την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.