Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > J2 και Robert Singer αποκαλύπτουν πότε θα έρθει το τέλος του Supernatural!

J2 και Robert Singer αποκαλύπτουν πότε θα έρθει το τέλος του Supernatural!

11 σεζόν. 241 επεισόδια. Κάποια στιγμή το τέλος θα έρθει. Όλοι οι fans του Supernatural με την ίδια απορία. Θα είναι φέτος; Που θα φτάσει; Άλλοι ζητούν τώρα το τέλος, άλλοι ποτέ. Jensen, Jared και Singer συμφωνούν για το πότε πρέπει να τελειώσει η σειρά. Και για να το λένε αυτοί για ΠΡΩΤΗ φορά μετά από τόσα χρόνια, μάλλον δεν είναι τυχαίο.

4x18 The Monster at the End of This Book -winchesters-tattoos

«Σε ένα μαραθώνιο μου αρέσει να κοιτάζω τον επόμενο στόχο. Και στόχος είναι τα 300 επεισόδια. Νομίζω πως είναι ένας πολύ καλός αριθμός», λέει o Jensen.

300 επεισόδια λοιπόν. Αν σκεφτούμε ότι μετά το τέλος της 11ης σεζόν είμαστε στα 241 επεισόδια, θα πρέπει να προσθέσουμε άλλα 23 επεισόδια από την 12η σεζόν. Μαζί με μια ολόκληρη 13η έχουμε και λέμε: 241 + 46 = 287! Που σημαίνει ότι χρειαζόμαστε μια μισή 14η σεζόν με 13 επεισόδια για να φτάσουμε στο 300ό, το οποίο θα αποτελεί το μεγάλο φινάλε του Supernatural και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μοιάζει για ένα ιδανικό κλείσιμο, σε μια σειρά η οποία έχει ήδη γράψει ιστορία.

11x21 All In The Family Jared Padalecki as Sam Keith Szarabajka as Donatello Redfield

«Έχουμε συζητήσει για ότι θα θέλαμε να ξέρουμε πότε θα έρθει το τέλος, αλλά ας πούμε 300 επεισόδια, θα έχουμε να πούμε μια τελευταία ιστορία 13 επεισοδίων. Είναι κρίμα αυτή η σειρά να μην έχει ένα φινάλε. Το ‘χουμε κερδίσει. Δεν ξέρουμε ποιο θα είναι, αλλά σίγουρα θέλουμε ένα,» λέει ο Singer.

«Ακόμα κι αν δεν καταφέρουμε τα 300, εγώ και ο Ackles θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι,«λέει ο Padalecki. «Όταν φτάσουμε στα 300, νομίζω πως θα έρθει η ώρα εγώ και ο Jensen να πούμε αντίο. Σίγουρα κάτι μπορεί να αλλάξει και δεν είμαστε και σίγουροι ότι θα φτάσουμε στα 300 επεισόδια.»

Ο Jared συνεχίζει: «Νιώθω ότι έχω μάθει πολλά από τον φίλο μου τον Σαμ. Έμαθα πολλά από τον φίλο μου τον Ντιν.»

Ackles: «Μας πληρώνουν για να φέρνουμε λίγη από την μαγεία που γράφουν στο set, και μπορώ να αισθανθώ αυτή τη μαγεία σήμερα. Η μέρα όμως που δεν θα νιώθω πια αυτή τη μαγεία, θα είναι μια πολύ στενάχωρη μέρα, και ελπίζω να μην έρθει ποτέ. Θέλω να φτάσουμε στα 300 επεισόδια πριν έρθει αυτή η μέρα.»

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
  • Amalia

    Μας προετοιμάζουν… Από τη μια στενοχωριέμαι, από την άλλη έχουν απόλυτο δίκιο. Τα 300 είναι καλός αριθμός, ένας αριθμός που ελάχιστες σειρές μπορούν να υπερηφανευτούν ότι έφτασαν. Και πρέπει να φύγουν με το κεφάλι ψηλά, υπο τους δικούς τους όρους. Μακάρι λοιπόν να καταφέρουν να φτάσουν στο 300 και εμείς θα είμαστε εδώ μέχρι το τέλος! 🙂

Top