Ο Jeffrey Dean Morgan κι ο Jensen Ackles κάνουν ένα αυτοσχέδιο Walking Dead/Supernatural crossover!

0
1

Πάει σχεδόν μια εβδομάδα που Jeffrey Dean Morgan, ως Negan, πολτοποίησε (pun intended) τις καρδιές των απανταχού φανς του The Walking Dead όταν σκότωσε δυο πολύ αγαπημένους χαρακτήρες. (Όχι, δεν θα σας πω ποιους! 😉 ) Για τους φανς του Supernatural όμως, ο Morgan θα είναι πάντα γνωστός ως ο (ελαφρώς λιγότερο βίαιος) John Winchester, ο πατέρας των πρωταγωνιστών της σειράς, Sam και Dean. Εντάξει, ο John δεν ήταν πάντα υπόδειγμα πατέρα, αλλά σίγουρα ήταν καλύτερος από τον Negan (λες και είναι δύσκολο αυτό).

Αμέσως μετά το μεγάλο ντεμπούτο του Morgan στη δημοφιλέστατη ζομποσειρά, οι φανς του Supernatural άρχισαν να δημιουργούν crossover memes, όπως αυτό το χαριτωμένο fanart από το χρήστη του Tumblr, Kamidiox:

Χτες όμως, αποφάσισε κι ο Jensen Ackles να διασκεδάσει λίγο το κατά λάθος crossover των δυο σειρών, ποστάροντας δυο φωτογραφίες στο Instagram, και οι δυο με πρωταγωνίστρια τη ‘Lucille’, το μπαστούνι του μπέιζμπολ που είναι το όπλο επιλογής του Negan, το οποίο είναι καλυμμένο με συρματόπλεγμα: 

Hey Dad, you left something in the impala. #spnfamily #walkingdead

A post shared by Jensen Ackles (@jensenackles) on

 

O Morgan απάντησε άμεσα στο Twitter, ανασύροντας από τη μνήμη των φανς του Supernatural τα γεγονότα της πρεμιέρας της 2ης σεζόν, όπου ο John θυσιάζεται για να σώσει τον Dean.