Μεγάλη επιστροφή χαρακτήρα στην 13η σεζόν! [SPOILERS]

1
3

Όταν το Supernatural εισήγαγε τον κόσμο της Αποκάλυψης στο φινάλε της 12ης σεζόν (ένα εναλλακτικό σύμπαν όπου ο Sam και ο Dean δεν γεννήθηκαν ποτέ), άνοιξαν αυτόματα οι πόρτες για την πιθανή επιστροφή πολλών παλιών χαρακτήρων που δεν έχουμε δει εδώ και χρόνια. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Sam, ο Dean, κι ο Cas ήρθαν face-to-face με μια νέα βερσιόν του Bobby Singer. Οπότε, τώρα, το ερώτημα είναι ένα: Ποιος έχει σειρά;

Οι showrunners του Supernatural έχουν δηλώσει ότι κάποιοι χαρακτήρες, νεκροί εδώ και καιρό, θα επιστρέψουν φέτος, και το EW (με περηφάνια) μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Kevin Tran (Osric Chau) θα είναι ένας από αυτούς! Ο Kevin έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην 7η σεζόν της σειράς και κράτησε σημαντικό ρόλο στα γεγονότα της σειράς μέχρι τον θάνατό του στην 9η — ενώ μετά έκανε κανα δυο ακόμα σύντομες εμφανίσεις.

Όμως, προσοχή, όταν σκάσει μύτη αυτή τη φορά, δεν θα είναι ο προφήτης που γνωρίζατε και αγαπούσατε. «Είναι ένας διαφορετικός Kevin”, εξηγεί ο ένας εκ των δυο showrunners, Robert Singer. “Είναι ο Osric, αλλά είναι διαφορετικός, οπότε το διασκεδάσαμε πολύ παίζοντας με αυτό.» Και ο έτερος showrunner, o Andrew Dabb, προσθέτει: «Η θριαμβευτική επιστροφή του Kevin θα έχει πολλή πλάκα. Δεν θέλουμε να καταλήξει ο εναλλακτικός κόσμος μια ατελείωτη παρέλαση από [παλιούς χαρακτήρες], αλλά όντως μας δίνει αυτή τη δυνατότητα, αν βρούμε μια νέα εκδοχή ενός χαρακτήρα που μας αρέσει — όπως ο Bobby Singer πέρσι, όπως ο Kevin φέτος, όπως ο Μιχαήλ. Δεν θες να το κάνεις πατέντα, αλλά δεν θες και να αγνοήσεις τελείως την ευκαιρία, και νομίζω έχουμε μια καλή ευκαιρία εδώ, οπότε θα την χρησιμοποιήσουμε επιλεκτικά.» 

Σε αυτή τη φάση, δεν γνωρίζουμε πότε θα δούμε τον Kevin, ούτε για πόσα επεισόδια…

πηγή