Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Misha Collins & Jim Beaver στο Trailer του νέου επεισοδίου του Timeless (+ Sneak Peek)

Misha Collins & Jim Beaver στο Trailer του νέου επεισοδίου του Timeless (+ Sneak Peek)

Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου της σειράς Timeless, του Eric Kripke(δημιουργού του Supernatural), καθώς και μια σκηνή στην οποία πρωταγωνιστεί ο Misha Collins. Στο promo φαίνεται και πάλι ο Jim Beaver, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στη σειρά στο προηγούμενο επεισόδιο.

Πρόκειται για το προ-τελευταίο επεισόδιο της 1ης σεζόν και ο Eric ελπίζει στην αύξηση των τηλεθεάσεων και την ανανέωση της σειράς σε 2η σεζόν.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.
http://supernaturalgreece.gr/
  • ncis merlin like

    Πολύ ωραίο το επεισόδιο (ήταν λίγο WTF). Ξεκινάμε με τον Αλ Καπόνε να κοκόρευεται που δεν μπήκε φυλακή – όπως έπρεπε, κανονικά – και να έχεις, εν συνέχεια, μία καραπρόβλεπτη γροθιά από τον Elliot Ness/Misha Collins στον (κόπανο) δημοσιογράφο. Αυτή η σκηνή με σόκαρε πραγματικά (μάλλον, επειδή είμαι συνηθισμένη από τον ηθοποίο στο SPN να μην είναι τόσο καθαρά βίαιος και μου ‘ρθε κάπως η σκηνή). Και μετά όταν βρίσκουν που μένει… Άλλο σοκ αυτό… Ήταν τόσο απότομος και – ναι – βίαιος ο τρόπος που πέθανε ο Ness… Πωπω, εντάξει, άξιο προτελευταίο επεισόδιο για φέτος.

  • ncis merlin like

    Παιδιά, βγήκε στο Twitter ανακοίνωση ότι το Timeless ακυρώθηκε! :I Κρίμα, πολύ κρίμα!

Top