Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Νέα για το 12×11 και τον Ντιν που θα υποστεί «Yellow Fever 2»!

Νέα για το 12×11 και τον Ντιν που θα υποστεί «Yellow Fever 2»!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς, στο 11ο επεισόδιο της 12ης σεζόν θα δούμε ένα νέο… Yellow Fever. Ο Ausiello από το TVLine μίλησε με τον Dabb ο οποίος αποκαλύπτει:

Dabb : «Ο Ντιν στο 11ο επεισόδιο της 12ης σεζόν θα υποστεί μια… αλλαγή ηλικίας. Δεν θα αρχίσει να γίνεται νέος στο σώμα του, αλλά ουσιαστικά θα αρχίσει να χάνει τη μνήμη του. Για τον ίδιο, με τα τόσα βάρη που κουβαλάει με τα χρόνια με την πολύ, πολύ δύσκολη δουλειά που έχει, αυτό που θα του συμβεί θα είναι κάπως ανακουφιστικό και θα νιώσει πιο ελεύθερος με κάποιο τρόπο. Θα δούμε λοιπόν τον Ντιν πολύ αστείο ο οποίος θα ζει μια νέα παιδική ηλικία. O Jensen έχει κάνει καταπληκτική δουλειά. Όμως σιγά σιγά ο Ντιν αρχίζει να ξεχνά τον Σαμ αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό, έτσι η ιστορία αρχίζει να γίνει τραγική.»

Περισσότερα για το επεισόδιο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
Top