Νέο Supernatural Funko Pop: Baby with Dean {Φωτό}

2
2

Τα Funko Pops έχουν κυριεύσει ολόκληρο τον πλανήτη και οι fans ταινιών/σειρών έχουν την δυνατότητα να κάνουν δικούς τους τους αγαπημένους τους ήρωες.

Δυστυχώς τα Supernatural Funko είναι απογοητευτικά καθώς είναι πολύ λίγα σε σχέση με τους χαρακτήρες της σειράς και έλειπε κάτι πολύ βασικό: Η Ιμπάλα!
Η εταιρεία Funko όμως «άκουσε» τα παράπονα των χρηστών της και στο San Diego Comic Con 2017 θα υπάρξουν πολλές καινούριες φιγούρες, μία εξ’ αυτών η Ιμπάλα μαζί με τον Ντιν! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντιν θα φοράει Samulet, θα μπορεί να βγει από την Ιμπάλα ως ξεχωριστό Funko, ενώ η Baby έχει τις πινακίδες της σειράς και τα σύμβολα στο καπό το οποίο φαίνεται να ανεβοκατεβαίνει χειροκίνητα. Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα από τα πιο λεπτομερή Pop της εταιρίας. Δείτε και το σχετικό βίντεο παρακάτω:

ΥΓ: Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν η φιγούρα θα είναι διαθέσιμη και μετά το SDCC 2017, καθώς το κουτί γράφει Limited Edition. Το ίδιο είχε γίνει και το 2015 με τον Castiel του French Mistake και δυστυχώς δεν μπορούσαμε να το βρούμε πέρα του Comic Con.