Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Press Release – 10×10 – The Hunter Games

Press Release – 10×10 – The Hunter Games

dean 10x09Επίσημη περίληψη του 10×10 — The Hunter Games:

Ο ΑΠΟΗΧΟΣ — Μετά τη σφαγή στο ράντσο, ο Ντιν, ο Σαμ και ο Καστιέλ διπλασιάζουν τις προσπάθειές τους να βρουν μια θεραπεία για το σημάδι του Κάιν, αλλά δεν υπάρχει τίποτα γνωστό που να μπορεί να τους βοηθήσει. Ενώ είναι απελπισμένοι, ο Καστιέλ έχει μια ιδέα που ο Σαμ θεωρεί ότι είναι «η χειρότερη ιδέα που έχει ακούσει ποτέ». Εν τω μεταξύ, η Ροβένα συνεχίζει να σχεδιάζει εναντίων του Κράουλι και ο Καστιέλ προσπαθεί να διορθώσει τη σχέση του με την Κλερ που αναζητά εκδίκηση από τον Ντιν για τη δολοφονία του φίλου της.

Επεισόδιο σκηνοθετημένο από τον John Badham και γραμμένο από την Eugenie Ross-Leming και τον Brad Buckner.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Sofia

Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ’την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

 • Evi Kalaitzi

  Τρέμε Dean, έρχεται η Claire να εκδικηθεί 😛
  Ωχ Θεέ μου! 😛

 • Μαρία

  Αυτή η κοπέλα είναι εντελώς ανόητη! Ο «φίλος» της την αντάλλαξε για χρήματα και εκείνη θέλει να εκδικηθεί τον Ντιν για το θάνατό του!

 • BadNews

  Ποια Claire ρε γαμώτο; Σας άρεσε; ρε παιδιά;

  • Sofia

   Ποιο πολύ βλέπουμε μέλλον πάνω στον χαρακτήρα της παρά μας άρεσε! 😛

 • cas4ever

  O Cas θα τους πει να παρουνε τον Μetatron και να τον ανακρινουνε γιατι ισως σαν γραφεας του Θεου να ξερει πως να φυγει το mark,ετσι πιστευω

Top