Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Press Release – 10×16 – Paint it Black

Press Release – 10×16 – Paint it Black

supernatural-10x14 crowley and rowenaΕπίσημη περίληψη του 10×16 – Paint it Black

Η ROWENA ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ — Ο Sam  και ο Dean ερευνούν μια σειρά από αυτοκτονίες, ανθρώπων που έχουν ελάχιστα κοινά, εκτός από την ίδια αποτρόπαιη μέθοδο θανάτου: ξεκοιλιάζονται μόνοι τους. Όλα τα θύματα ήταν μέλη μιας Καθολικής εκκλησίας και είχαν πρόσφατα εξομολογηθεί, οδηγώντας τα αδέρφια να υποπτευθούν ότι ο ιερέας (guest star Stephen Daniel Curtis) είναι με κάποιον τρόπο ανανεμιγμένος. Στο μεταξύ, όταν ο Crowley αιχμαλωτίζει την Olivette (guest star Teryl Rothery), την αρχηγό της Σύναξης, η Rowena ζητά να της επιτραπεί να ασκεί μαγεία ελεύθερα ξανά.

Το επεισόδιο θα προβληθεί την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015 και είναι σκηνοθετημένο από τον John Showalter και γραμμένο από τον Brad Buckner και την Eugenie Ross-Leming.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Sofia

Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ’την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

 • Sofia

  Είναι φίλερ γαμώτο -_-

  • Φίλερ με Ροβένα και Κράουλη αποκλείεται

   • Sofia

    Ή φιλερ θα ναι με σκηνές με τη Ροβενα, ή θα είναι όλο πάνω στην υπόθεση της Ροβένα, που δε το κόβω.

    • Μπορεί να συνδεθούν τα 2 θέματα…

     • Amalia

      Έτσι πιστεύω κι εγώ. Φίλερ με τον Κράουλι και τη Ροβίνα αποκλείεται. Με κάποιο τρόπο θα συνδέονται οι αυτοκτονίες με τις μάγισσες!

   • Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ

    Ε ναι ρε παιδιά, δε γίνεται να είναι filler, τόσο καιρό ακούμε για την Olivette και τη Σύναξη

 • cas4ever

  δεν είναι φιλερ,θα δειξει από όλα μαζι

Top