Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Press Release – 10×20 – Angel Heart

Press Release – 10×20 – Angel Heart

castielΕπίσημη περίληψη του 10×20 — Angel Heart

Η ΚΛΑΙΡ ΝΟΒΑΚ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ — Όταν η Κλαιρ Νόβακ (guest star Kathryn Love Newton), βρίσκει ένα στοιχείο για τη μητέρα της Αμέλια (guest star Leisha Hailey), που αγνοούταν για χρόνια, ο Καστιέλ (Misha Collins) ζητάει από τον Σαμ (Jared Padalecki) και τον Ντιν (Jensen Ackles), να βοηθήσουν. Ο Καστιέλ αισθάνεται ένοχος για ό,τι έκανε στην οικογένεια Νόβακ και θέλει να επανορθώσει στην επανένωση της Κλαιρ με τη μαμά της. Ωστόσο, όταν μαθαίνουν τι πήρε την Αμέλια, συνειδητοποιούν ότι υπάρχει μια πιθανότητα η Κλαιρ να μην έχει το αίσιο τέλος της.

Το επεισόδιο θα προβληθεί την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 και είναι σκηνοθετημένο από τον Steve Boyum και γραμμένο από τον Robbie Thompson.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Sofia

Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ’την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

  • Romar Moria

    Θα ξεκανουν επιτελους την Κλαιρ??Αντε με το καλο,ετσι επισης ελπιζω να κλεισουν και το story line των Νοβακ μια και καλη.

Top