Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Press Release – 11×03 – The Bad Seed

Press Release – 11×03 – The Bad Seed

Press Release – 11×03 – The Bad Seed. Επίσημη περίληψη 3ου επεισοδίου 11ης σεζόν.

Supernatural Season 11 Opening Card-Title

Ο JENSEN ACKLES ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΙ – Ενώ η Ροβένα (guest star Ruth Connell) προσπαθεί να εδραιώσει τις δυνάμεις της για να προστατευτεί από τους Winchesters, ο Sam (Jared Padalecki) και ο Dean (Jensen Ackles) ψάχνουν για ένα χαμένο μωρό που συνδέεται με το Σκοτάδι. Εν τω μεταξύ, ο Castiel (Misha Collins) αγωνίζεται για να θεραπευτεί και ο Crowley (Mark Sheppard) προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να χρησιμοποιήσει το Σκοτάδι για προσωπικό του κέρδος.

Επεισόδιο σκηνοθετημένο από τον Jensen Ackles, σενάριο από τους Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming. Θα προβληθεί στις 20/10/2015.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
 • Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ

  Στο σημείο αυτό να προσθέσω ότι ο τίτλος είναι μια προφανής αναφορά στο βιβλίο(που έγινε αργότερα και θεατρικό έργο και φιλμ νουάρ στον κινηματογράφο) «The Bad Seed» στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα 8χρονο κοριτσάκι που δολοφονεί κόσμο. Έχοντας δει την πρεμιέρα του 11ου κύκλου και σε συνδυασμό με την Αμάρα ο τίτλος αποκτά αυτομάτως μεγαλύτερη βαρύτητα.

  • Amalia

   Heeeeey! Μη μου κλέβεις τη δουλειά! Η ανάλυση των αναφορών είναι δικιά μου! 😛

   • Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ

    Ποιος τολμάει να σου κλέψει τη δουλειά;

    Αφού εσύ είσαι η κινητή pop-culture-wikipedia του SupernaturalGreece!

Top