Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Press Release – 11×19 – The Chitters

Press Release – 11×19 – The Chitters

The Chitters 11x19 Jensen Ackles as Dean, Jared Padalecki as Sam, Hugo Ateo as Cesar Cuevas and Lee Rumohr as JesseΕπίσημη περίληψη του 19ου επεισοδίου της 11ης σεζόν – The Chitters

Ο SAM ΚΑΙ Ο DEAN ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΥΝΗΓΩΝ – Σε μια μικρή πόλη στο Κολοράντο, συμβαίνουν μυστηριώδεις εξαφανίσεις κάθε 27 χρόνια. Ο Sam (Jared Padalecki) και ο Dean (Jensen Ackles) πηγαίνουν στην πόλη για να ερευνήσουν και συναντούν δύο κυνηγούς που έχουν μια προσωπική βεντέτα εναντίον αυτών τεράτων που εμφανίζονται μια φορά σε κάθε γενιά.

Το επεισόδιο σκηνοθετήθηκε από τον Eduardo Sanchez, γράφτηκε από την Nancy Won και θα προβληθεί 27/4/2016.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Sofia

Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ’την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

  • Μαρία

    Επομένως, υπέθεσα λάθος. Παράκουσα φαίνεται και για να πω την αλήθεια καλύτερα, γιατί εάν ήταν flashback του Τζον και του Ντιν με διαφορετικούς ηθοποιούς δε θα μου φαινόταν ωραίο, κυρίως για τον ρόλο του Τζον.

    • Sofia

      Μπορεί να το συνδέσουν κάπως με φλασμπακς του Τζον και του Ντιν. Κάπως να το είχαν συναντήσει αυτό το τέρας παλιά.

Top