Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Press Release – 12×02 – Mamma Mia

Press Release – 12×02 – Mamma Mia

12x02-sam-dean-mary-winchesters

Επίσημη περίληψη του 2ου επεισοδίου της 12ης σεζόν – Mamma Mia

Ο RICK SPRINGFIELD ΕΙΝΑΙ GUEST STAR — Ο Dean (Jensen Ackles), ο Castiel (Misha Collins) και Mary (guest star Samantha Smith) έχουν οδηγηθεί στον Sam (Jared Padalecki) με στόχο να τον σώσουν. Ο Dean νιώθει άβολα με το να βάλει την Mary σε κίνδυνο αλλά εκείνη επιμένει να πάει μαζί τους. Στο μεταξύ, ο Crowley (Mark A. Sheppard) πιστεύει ότι ο Lucifer έχει καταλάβει το σώμα του rock star Vince Vicente (guest star ο Rick Springfield).

 

Το επεισόδιο σκηνοθετήθηκε από τον Thomas J. Wright, γράφτηκε από τους Brad Buckner και Eugenie Ross-Leming και θα προβληθεί 10/10/2016.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Sofia

Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ’την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

Top