Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Press release – 12×04 – American Nightmare

Press release – 12×04 – American Nightmare

12x04-american-nightmare-jensen-ackles-as-dean-jared-padalecki-as-sam-and-william-macdonald-as-abraham-peterson

Supernatural – 12×04 – American Nightmare

ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – Ο Sam (Jared Padalecki) κι ο Dean (Jensen Ackles) ερευνούν μια υπόθεση που τους οδηγεί σε μια βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια που ζει απομονωμένη από τον υπόλοιπο κόσμο. Τα αδέρφια συνειδητοποιούν ότι οι γονείς κρύβουν ένα τεράστιο μυστικό που θα μπορούσε να τους καταστρέψει όλους. Εντωμεταξύ, ο Dean παλεύει να αποδεχτεί μια απόφαση της Mary (guest star Samantha Smith).

Το σενάριο έγραψε ο Davy Perez, ενώ τη σκηνοθεσία έκανε ο John Showalter

Πρώτη προβολή: 3/11/2016.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

 • Θετική εντύπωση μου κάνει ότι τη Μαίρη θα την δούμε και στο 4ο επεισόδιο. Ίσως για λίγο αλλα δε βαριέσαι.

  Υποθέτω η Μαίρη φεύγει από το bunker. Λογικό δε γινόταν να την βλέπουμε συνέχεια. Το θέμα είναι ποια η δικαιολογία που θα φύγει(αν φύγει) δεν μπορεί απλά να παρατάει τα αγόρια.Πιστεύω πηγαίνει να εξερευνήσει το παρελθόν της. Να δει τι συμβαίνει με φίλους ίσως ή να βρει πιθανόν κάποιους συγγενείς που θα μπορούσε να έχει. Ή συγγενείς του Τζον, αν υπάρχουν.

  Υπάρχει και η πιθανότητα η απόφασή της να είναι ότι θα ξαναγίνει κυνηγός και ο Ντιν να φοβάται ότι θα την χάσει πάλι

 • Georgina Papaioannou

  Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον! Εγώ φοβάμαι μην την πιάσουν τα υπαρξιακά της την Μάιρη και αποφασίσει να «πεθάνει» γιατί όλο αυτό το νιώθει αφύσικο! Αν μείνει πολύ πάντως ίσως και να μιλάμε πλεόν για ένα φινάλε που προετοιμάζετε…:'(

 • Joanna

  Πολύ μου αρέσει η περίληψη, αλλά βρε παιδιά τι σημαίνει αυτό το «Απομονωμένοι από τον κόσμο…» δεν κατάλαβα, πως γίνεται ο Σαμ και ο Ντιν να είναι απομονωμένοι?

  • Amalia

   Μάλλον στην οικογένεια πάει το «απομονωμένοι». Εγώ που έκανα τη μετάφραση της περίληψης έτσι το εξελαβα τουλάχιστον… 😉 Λογικά θα ειναι εκείνο το επεισόδιο με τους Αμις που ειχαν πει στις συνεντευξεις…

   • Μαρία

    Μπορεί αυτό το επεισόδιο να έχει σχέση με την κοπέλα από το τρέιλερ, που είναι φυλακισμένη σ’ένα υπόγειο.

    • Amalia

     Δεν αποκλείεται… Και αν έχει όντως να κανει με τα «στιγματα» αυτο το επεισόδιο, όπως εικάζω, πολύ ενδιαφέρον μου ακουγεται!

Top