Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Press Release – 12×05 – The One You’ve Been Waiting For

Press Release – 12×05 – The One You’ve Been Waiting For

supernatural-season-12-opening-title-card

Επίσημη περίληψη του 12×05 – The One You’ve Been Waiting For

ΟΛΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ – Αφού μαθαίνουν ότι η ψυχή του Αδόλφου Χίτλερ είναι παγιδευμένη σε ένα ρολόι τσέπης του 1930, ο Sam (Jared Padalecki) και ο Dean (Jensen Ackles) πρέπει να δράσουν γρήγορα ώστε να εμποδίσουν μια ομάδα Ναζί νεκρομάντες από το να σώσουν τον Φύρερ.

Το επεισόδιο γράφτηκε από την Meredith Glynn, σκηνοθετήθηκε από την Nina Lopez-Corrado και θα προβληθεί 10/11/2016.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Sofia

Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ’την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

 • Amalia

  Δεν ξέρω τι να σκεφτώ με αυτην την ιστορία τωρα. Αυτοτελες είναι το επεισόδιο προφανώς και είναι από αυτες τις ιδεες που δεν ξέρεις αν θα βγουν πατάτα ή όχι. Η σεναριογράφος αυτη εντωμεταξύ ειναι νεο αίμα στο ΣΠΝ όποτε δεν ξέρω τι να περιμένω…

  • Μαρία

   Κι είναι αρκετά παρακινδυνευμένο, γιατί ασχολείται με τον Χίτλερ. Ελπίζω να είναι καλό.

  • FuckingKingOfFuckingHell

   Η σεναριογραφος ειναι απο το scream, νομιζω, η οποια σειρα ειναι πολυ διαφορετικη απο αυτην εδω. Μπορει να αλλαξει κατα πολυ η σειρα σε καποια πραγματα

   • Amalia

    Απο μια νεα σεναριογράφο δεν θα αλλάξουν τα πράγματα. Αυτή άντε να γράψει ένα δυο επεισόδια μέσα στη σεζόν. Αν αλλαξουν τα πραγματα θα αλλάξουν λογω νεων showrunners. Βλέπω καποια δειγματα στα 2 πρωτα επεισόδια, μια κινηση για επιστροφή στην ατμόσφαιρα χόρορ. Περιμενω το επόμενο επεισόδιο για να το σιγουρεψω αυτο. Πάντως αν κρινω απο τις περιλήψεις των επεισοδίων 3-5 προς τα εκει βαδιζουμε και μ’αρεσει!

Top