Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Press Release – 12×12 – Stuck in the Middle (With You)

Press Release – 12×12 – Stuck in the Middle (With You)

Press Release – 12×12 – Stuck in the Middle (With You) | Επίσημη περίληψη του 12ου επεισοδίου της 12ης σεζόν…Ο RICHARD SPEIGHT JR. ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΙ– Η Mary (guest star Samantha Smith) ζητά από τους Sam (Jared Padalecki), Dean (Jensen Ackles) και Castiel (Misha Collins) βοήθεια για μια υπόθεση που δουλεύει αλλά αμελεί να αναφέρει ότι μπλέκονται και οι Βρετανοί Άνθρωποι των Γραμμάτων. Η Mary προδίδεται, και όλα αποκαλύπτονται. Επεισόδιο σκηνοθετημένο από τον Richard Speight Jr και γραμμένο από τον by Davy Perez.

Πρώτη προβολή: 16/02/2017.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
  • ApostolisKK

    O Gab μπορει να σκηνοθετει, να παιξει τον ρολο του ως gabriel ομως, τιποτα…

  • Marianna Winchester

    Ρε παιδιά, ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ…ΚΑΙ..ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο GABE πραγματικά αυτά τα 6 δευτερόλεπτα που έκανε για να φορτώσει η σελίδα ήταν…ΤΑ ΠΙΟ..ΨΥΧΟΔΕΝΞΕΡΩΚΑΙΕΓΩΤΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ…

  • Alexander Long

    Μακαρι ο Γαβριηλ να παιξει και να ειχε φτιαξει ψευτικο θανατο για να πιστεψει ο Λουσιφερ οτι τον σκοτωσε

Top