Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Press Release – 9×08 – Rock and a Hard Place

Press Release – 9×08 – Rock and a Hard Place

Rock and a Hard Place 9x08 dean and the spanish girl

Επίσημη περίληψη 8ου επεισοδίου της 9ης σεζόν…

O SAM ΚΑΙ Ο DEAN ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΙΦΗ MILLS  – Η Σερίφης Mills (guest star Kim Rhodes) καλεί τον Sam (Jared Padalecki) και τον Dean (Jensen Ackles) για βοήθεια με την διερεύνηση πολλαπλών δολοφονιών στη μικρή της πόλη. Ανακαλύπτοντας ότι και τα τέσσερα θύματα ανήκαν στην ίδια εκκλησιαστική ομάδα αγνότητας, ο Sam και ο Dean αποφασίζουν να διεισδύσουν μπαίνοντας στο γκρουπ οι ίδιοι. Όταν ο Dean εξαφανίζεται, o Sam και η Σερίφης Mills συνειδητοποιούν πως αυτό που κυνηγάνε έχει πάρει τον Dean και συνεργάζονται για να τον σώσουν. Ο John MacCarthy σκηνοθέτησε το επεισόδιο, γραμμένο από την Jenny Klein.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
  • Ionlydas

    Ευτυχ΄πως η σερίφης Μιλς την είχε γλυτώσει στο Τσάκ απο τον Κράουλι στην προηγούμενη σεζόν….Αγαπημένη χαρακτήρας της σειράς καιο πάντα κανει εμφάνιση σε κάθε σεζόν…….LIKE

Top