Ψηφοφορία: Ποιό είναι το αγαπημένο σας mid-season finale; [Seasons 1-12]

2
1

Πριν μια εβδομάδα, το Supernatural έδειξε το τελευταίο του επεισόδιο για το 2016 και μας άφησε προσωρινά να βράσουμε στο ζουμί των θεωριών μας για το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Μπορεί το τρίμηνο καλοκαιρινό διάλειμμα (επίσης γνωστό κι ως hellatus) να θεωρείται παραδοσιακά το πιο βασανιστικό, αλλά και το χειμερινό δεν πάει πίσω. Ενάμιση μήνα χωρίς Supernatural δεν το λες και λίγο!

Το τελευταίο επεισόδιο πριν το χειμερινό hellatus, που ονομάζεται mid-season finale, μπορεί να μην έχει το…κύρος ενός season finale, αλλά η ιστορία μας έχει δείξει ότι μπορεί να είναι εξίσου (και σε κάποιες περιπτώσεις περισσότερο) συνταρακτικό και ανατρεπτικό.

Στην σημερινή ψηφοφορία ‘διαγωνίζονται’ τα 12 mid-season finales που έχουμε δει μέχρι στιγμής στη σειρά μας, από τα οποία μόνο δυο ήταν αυτοτελή, το Asylum της 1ης σεζόν και το ‘χριστουγεννιάτικο’ A Very Supernatural Christmas της 3ης. Όλα τα υπόλοιπα μέχρι και το φετινό είχαν να κάνουν με την κύρια ιστορία της εκάστοτε σεζόν. Στη 2η σεζόν είχαμε το Croatoan με την πρώτη εμφάνιση του ομώνυμου ιού. Στην 4η σεζόν είχαμε το Heaven and Hell όπου άγγελοι και δαίμονες ήρθαν σε σύγκρουση για… τα μάτια της Anna. Το πρώτο μισό της 5ης σεζόν έκλεισε με το συγκλονιστικό Abandon All Hope… ,όπου χάσαμε τη Jo και την Ellen. Στην 6η σεζον αποχαιρετήσαμε το 2010 (και τον Άψυχο Sam) με το Appointment in Samarra, ενώ στην 7η σεζόν είχαμε τον σοκαριστικό θάνατο του Bobby στο Death’s Door. Στην 8η σεζόν είχαμε το σχετικά χαλαρό Citizen Fang, αφιερωμένο στον Benny και το πόσο δύσκολο είναι να είσαι καλό βαμπίρ, ενώ στην 9η ανεβάσαμε ταχύτητα με το Holy Terrorόπου ο Gadreel αποκαλύπτεται και σκοτώνει τον Kevin! Για τη 10η σεζόν, το τελευταίο επεισόδιο του 2014 ήταν το The Things We Left Behindόπου ο Castiel βρίσκει την κόρη του Jimmy Novak, Claire, κι όλα πάνε όσο στραβά θα μπορούσαν να πάνε. Πέρσι, είχαμε ένα mid-season finale που έκανε τα κανονικά φινάλε να ζηλέψουν πραγματικά: το O Brother Where Art Thou το ψηφίσατε μέσα στην πρώτη τριάδα των καλύτερων επεισοδίων της 11ης σεζόν – κι όχι άδικα. Φέτος, η σειρά αποχαιρέτησε το 2016 με το επεισόδιο LOTUS και δυο ζουμερά cliffhangers. 

Για πάμε τώρα να διαλέξετε ποιό από τα προαναφερθέντα είναι το αγαπημένο σας! (Νομίζω ότι είναι πιο δύσκολο από ότι ακούγεται! 😉 )

Ποιό είναι το αγαπημένο σας mid-season finale;

 • 5x10 Abandon All Hope... (36%, 67 Votes)
 • 11x09 O Brother Where Art Thou? (21%, 39 Votes)
 • 7x10 Death's Door (10%, 19 Votes)
 • 12x08 LOTUS (9%, 16 Votes)
 • 4x10 Heaven and Hell (7%, 13 Votes)
 • 3x08 A Very Supernatural Christmas (5%, 10 Votes)
 • 6x11 Appointment In Samarra (3%, 6 Votes)
 • 9x09 Holy Terror (2%, 4 Votes)
 • 2x09 Croatoan (2%, 4 Votes)
 • 10x09 The Things We Left Behind (2%, 3 Votes)
 • 1x10 Asylum (2%, 3 Votes)
 • 8x09 Citizen Fang (0%, 0 Votes)

Total Voters: 184

Loading ... Loading ...

ΥΓ Η ψηφοφορία θα τρέχει μέχρι τις 25 Ιανουαρίου, μια μέρα πριν την επιστροφή της σειράς μας!