Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Reviews > Review – Supernatural 4×22 – Lucifer Rising

Review – Supernatural 4×22 – Lucifer Rising

Η Αποκάλυψη ξεκινά και Review 4×22…

Όλα ξεκίνησαν το 1972 στο μοναστήρι της Αγ. Μαρίας.
4x22 - Lucifer Rising yellow eyed demon azazel priest
Ο Κιτρινομάτης Δαίμονας έσφαξε κάποιες καλόγριες και έκανε θυσία στον Lucifer. Στο παρόν ο Σαμ είναι με την Ρούμπι, ενώ ο Ντην προσπαθεί να με τον Μπόμπι να βγάλουν άκρη για να εμποδίσουν την Λίλιθ. Ο Σαμ πίνει πολύ αίμα Δαίμονα και προσπαθεί να βρει πληροφορίες για το που βρίσκεται η Λίλιθ για να την σκοτώσει.
4x22 - Lucifer Rising dean
Ο Ντην φαίνεται μετανιωμένος που τσακώθηκε με τον αδερφό του και βρίσκεται στο πλευρό των αγγέλων χωρίς την θέλησή του. Οι Δαίμονες και η Λίλιθ είναι έτοιμοι να σπάσουν την τελευταία σφραγίδα και να ελευθερώσουν τον Lucifer.
4x22 - Lucifer Rising dean
Ο Κας και ο Ντην πηγαίνουν στον Τσακ όπου τους λέει οτι η Λίλιθ βρίσκεται σε ένα μοναστήρι και εκεί είναι και ο Σαμ. Ο Αρχάγγελος φτάνει στο σπίτι του Προφήτη και ο Κας στέλνει στο μοναστήρι τον Ντην!
4x22 - Lucifer Rising ruby
Ο Σαμ σκοτώνει την Λίλιθ και η Ρούμπι αποκαλύπτει ότι ήταν πάντα στο πλευρό του Lucifer χωρίς κανείς να το ξέρει. Η Λίλιθ ήταν η τελευταία σφραγίδα, και έτσι με τον θάνατό της ξεκίνησε η Αποκάλυψη.
4x22 - Lucifer Rising sam dean apocalypse
Τα αδέρφια σκοτώνουν την Ρούμπι όμως όλα είναι πολύ αργά. Ο Lucifer έρχεται στην Γη……
Βαθμολογία επεισοδίου : 10/10
Quote Επεισοδίου : «We brothers. We are family.»
Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
Top