Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Fun Facts > Supernatural Ιστορία | Το Κοιμητήριο Stull

Supernatural Ιστορία | Το Κοιμητήριο Stull

sam adam dean

by Amalia

Η Τελική Αναμέτρηση του Εωσφόρου με τον Μιχαήλ (στο φινάλε της 5ης σεζόν), έλαβε χώρα στο Κοιμητήριο Stull, κοντά στη γενέτειρα των αδερφών Winchester, το Lawrence. Ο Προφήτης Chuck εξηγεί ότι όλα πρέπει να τελειώσουν εκεί όπου ξεκίνησαν.

Το νεκροταφείο όπου γυρίστηκε η τελική σκηνή του επεισοδίου, είναι προφανώς σκηνικό κάπου στα δάση του Καναδά (όπου γυρίζεται η σειρά), όμως στην πραγματικότητα υπάρχει ένα αληθινό νεκροταφείο στην πόλη Stull του Kansas (μόλις 40 μίλια έξω από το Lawrence). Υπάρχουν πολλές μεταφυσικές ιστορίες σχετικές με το Κοιμητήριο Stull, συμπεριλαμβανομένης και μιας που θέλει το νεκροταφείο να είναι Πύλη της Κόλασης!

Έχω μια μικρή υποψία ότι οι σεναριογράφοι δεν διάλεξαν τυχαία το συγκεκριμένο μέρος ως το σημείο της αποκορύφωσης της Αποκάλυψης…

graveyard

 

Πηγή

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
Top