Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Stories > Supernatural Πλάσματα : Μπαγαπόντης (Trickster)

Supernatural Πλάσματα : Μπαγαπόντης (Trickster)

1040323_1e8ff3e4-b64b-42a5-9ad8-afc1d6916d3b-main

Αυτά τα πλάσματα δημιουργούν χάος και αναστάτωση, πολύ έυκολα.

Ο Μπαγαπόντης είναι κάτι σαν ημίθεος, ο «Λόκι» της Σκανδιναβίας, «Ανάνσι» της Δυτικής Αφρικής, ντουζίνες από αυτά. Είναι αθάνατοι και μπορούν να δημιουργήσουν πράγματα εκτός φαντασίας, πράγματα πολύ αληθινά. Μπορούν να τα εξαφανίσουν εξίσου γρήγορα. Στόχος αυτών των πλασμάτων είναι οι υψηλοί και δυνατοί. Τους χτυπάνε σε αδύνατο σημείο συνήθως με αίσθηση χιούμορ και καταλήγουν σε θανάσιμες φάρσες.

Μοιάζουν κυρίως με ανθρώπους, έχουν μεταβολισμό ενός εντόμου και τους αρέσουν τα γλυκά.

Σκοτώνονται με ένα παλούκι στην καρδιά.

Υπάρχει μια επίκληση όπου μπορείς να τον καλέσεις. Χρειάζεσαι φρέσκο αίμα , περίπου 4,5 λίτρα. Σχεδόν όλο το αίμα ενός ανθρώπου δηλαδή. Η επίκληση αυτή γίνεται κάθε 50 χρόνια.

Το παρόν άρθρο ίσως αλλάξει/ανανεωθεί όσο κυλούν οι σεζόν και παίρνουμε πληροφορίες από τα επεισόδια για τα συγκεκριμένα τέρατα.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
Top