Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Fun Facts > Supernatural Fun Fact | Ο πρώτος ρόλος του νέου ‘Han Solo’ ήταν στο Supernatural!

Supernatural Fun Fact | Ο πρώτος ρόλος του νέου ‘Han Solo’ ήταν στο Supernatural!

Κατά τη διάρκεια ενός event για το Star Wars το περασμένο καλοκαίρι, ανακοινώθηκε επίσημα πως ο ηθοποιός Alden Ehrenreich θα είναι αυτός που θα αναλάβει τα ηνία από τον Harrison Ford και θα ενσαρκώσει το νεαρό Han Solo στην επερχόμενη ταινία-prequel του franchise,  με τίτλο «Solo», όπου θα δούμε τις πρώτες περιπέτειες του εμβληματικού λαθρέμπορου πριν γνωρίσει τους Skywalkers και την Αντίσταση. [πηγή]

Κι αν αναρωτιέστε τι μας νοιάζει εμάς το Star Wars, καταρχάς ρίξτε μια ματιά σε αυτό το τριπλό αφιέρωμα, κι ύστερα, πάμε ένα ταξίδι στο μακρινό 2005 και την πρώτη σεζόν του Supernatural για να θυμηθούμε αυτή τη φατσούλα:

Ο -16χρονος τότε- Alden ξεκίνησε την καριέρα του στο Supernatural με το ρόλο του Ben Collins τον οποίο απαγάγει το ανθρωποφάγο Wendigo στο ομώνυμο επεισόδιο. Ο πρώτος σημαντικός ρόλος της καριέρας του ήρθε το 2013 στο -εισπρακτικά αποτυχημένο- νεανικό δράμα φαντασίας Beautiful Creatures, αλλά η αναγνώριση ήρθε φέτος με το Hail, Ceasar! των αδερφών Cohen. [Δείτε όλη τη φιλμογραφία του εδώ]

Ο Alden κέρδισε το ρόλο του Han Solo ανάμεσα σε 3.000 ηθοποιούς από όλο τον κόσμο. Η ταινία όπου θα τον δούμε για πρώτη φορά ως Han Solo αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2018.

ΥΓ Για άλλους ηθοποιούς που εμφανίστηκαν στο Supernatural πριν γίνουν γνωστοί από άλλες σειρές ή ταινίες, δείτε το σχετικό αφιέρωμα.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Top