Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > To Supernatural Greece έρχεται στο Athens Con ’17 με Supernatural panel!

To Supernatural Greece έρχεται στο Athens Con ’17 με Supernatural panel!

Το Supernatural Greece θα παρευρεθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μεγαλύτερο συνέδριο ποπ-κολτούρας, στο Athens Con. Πέρυσι με την δική σας στήριξη και το δικό σας ενδιαφέρον είχαμε μια πετυχημένο παρουσία(το panel μας το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ). Έτσι και φέτος εμείς θα είμαστε εκεί για… Supernatural, και όχι μόνο, panel. Το καλύτερο; Το φετινό θα είναι δίωρο και θα χωρίζεται στις δύο ημέρες. Πιο συγκεκριμένα:

Και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 3 του μηνός θα υπάρξει από ένα μονόωρο panel για κάθε ημέρα και ώρα 19:40. Η Κυριακή θα αφιερωθεί στο Game of Thrones!

Παρουσιαστές – Ομιλητές:

Θα δεχτούμε ερωτήσεις για τις τρεις μεγάλες αμερικάνικες σειρές από το κοινό και θα απαντήσουμε για θεωρίες, νέα, καθώς και θα συζητήσουμε για τι μπορούμε να περιμένουμε στο μέλλον από αυτές.

Ποιες είναι οι νέες σειρές που μας έχουν εκπλήξει; Ποιες είναι οι must που πρέπει να δούμε και τι μπορούμε να προτείνουμε σε εσάς; Η συζήτηση του panel θα προχωρήσει και σε υπόλοιπες σειρές από τις 3 κύριες και θα απαντήσουμε στα ερωτήματά σας…

Για περισσότερες πληροφορίες για το Athens Con διαβάστε εδώ.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
 • Agent Dickinson

  Jack με κοστούμι?? Interesting as hell (no offence mr Asmodeus) !!!

 • ncis merlin like

  Παιδιά, καταπληκτικό το πάνελ σας!!!! Ήρθα κ τις δύο μέρες!!!! Η ενέργεια όλων σας κ του κοινού μου θύμισε τι γίνεται όταν βρίσκονται όλοι μαζί οι φανς οποιουδήποτε είδους (κ σειράς) κ ήταν πολύ ωραίο!!! Θα έρθω κ στο επόμενο!!! Συνεχίστε έτσι! 😀 😀 😀

  • Γιατί δεν ήρθες να μας μιλήσεις βρε;

   • ncis merlin like

    Ήρθα αργά με φίλους και θέλαμε να κατέβουμε και λίγο κάτω πριν το πάνελ.

   • ncis merlin like

    Ούτως ή άλλως, σας μίλησα. Μια ψυχή στον ορίζοντα που μίλησε για Sherlock… (¬‿¬)

    • A που να ξερα ότι είσαι εσύ 🙂

     • ncis merlin like

      Το μαθαίνεις… 😜

Top