Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > To Supernatural Greece έρχεται στο Athens Con ’17 με Supernatural panel!

To Supernatural Greece έρχεται στο Athens Con ’17 με Supernatural panel!

Το Supernatural Greece θα παρευρεθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μεγαλύτερο συνέδριο ποπ-κολτούρας, στο Athens Con. Πέρυσι με την δική σας στήριξη και το δικό σας ενδιαφέρον είχαμε μια πετυχημένο παρουσία(το panel μας το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ). Έτσι και φέτος εμείς θα είμαστε εκεί για… Supernatural, και όχι μόνο, panel. Το καλύτερο; Το φετινό θα είναι δίωρο και θα χωρίζεται στις δύο ημέρες. Πιο συγκεκριμένα:

Και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 3 του μηνός θα υπάρξει από ένα μονόωρο panel για κάθε ημέρα και ώρα 19:40. Η Κυριακή θα αφιερωθεί στο Game of Thrones!

Παρουσιαστές – Ομιλητές:

Θα δεχτούμε ερωτήσεις για τις τρεις μεγάλες αμερικάνικες σειρές από το κοινό και θα απαντήσουμε για θεωρίες, νέα, καθώς και θα συζητήσουμε για τι μπορούμε να περιμένουμε στο μέλλον από αυτές.

Ποιες είναι οι νέες σειρές που μας έχουν εκπλήξει; Ποιες είναι οι must που πρέπει να δούμε και τι μπορούμε να προτείνουμε σε εσάς; Η συζήτηση του panel θα προχωρήσει και σε υπόλοιπες σειρές από τις 3 κύριες και θα απαντήσουμε στα ερωτήματά σας…

Για περισσότερες πληροφορίες για το Athens Con διαβάστε εδώ.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
  • Agent Dickinson

    Jack με κοστούμι?? Interesting as hell (no offence mr Asmodeus) !!!

Top