Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Recent Posts > Supernatural Ιστορία | Γεννήτρια Υπερφυσικών Παλμών

Supernatural Ιστορία | Γεννήτρια Υπερφυσικών Παλμών

H Γεννήτρια Υπερφυσικών Παλμών (Hyperbolic Pulse Generator) είναι μια συσκευή που συνδυάζει επιστήμη και μαγεία και χρησιμοποιείται για να εκδιώξει δαίμονες (ή αγγέλους) από τα σώματα που κυριεύουν.

Δημιουργήθηκε από τους Βρετανούς Ανθρώπους των Γραμμάτων κι έχει σχήμα αβγού, με διάφορα ανάγλυφα σύμβολα που λάμπουν όταν ενεργοποιείται από το αίμα αυτού που τη χειρίζεται. Όταν μπαίνει σε λειτουργία η συσκευή, παράγει πανίσχυρους ενεργειακούς παλμούς, οι οποίοι, σε συνδυασμό με ένα ξόρκι στα λατινικά, εκδιώκουν από τον ξενιστή τον δαίμονα (ή άγγελο) που τον κυριεύει.

Ο Κύριος Ketch έδωσε στους Winchesters μια τέτοια Γεννήτρια Υπερφυσικών Παλμών για να τη χρησιμοποιήσουν εναντίον του Εωσφόρου και να σώσουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Η συσκευή αποδείχτηκε αποτελεσματική ακόμα και απέναντι στον ίδιο το Διάβολο! (12×08)

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

 • PanosCassLittleHelper

  Τελικά πήγε στο κλουβί του ή μπήκε στον βοηθό του προέδρου.

  • Στον βοηθό γιατί να μπήκε;

   • Joanna

    Και εγώ το σκέφτηκα αυτό, ο βοηθός είχε κατά την άποψη μου πολύ περίεργο ύφος όταν τον κοίταζε ο Σαμ….

    • PanosCassLittleHelper

     Ακριβώς και υπέθεσα ότι μπήκε μέσα του

Top