Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Stories > Supernatural Ιστορία: Οι κρύπτες του Εωσφόρου

Supernatural Ιστορία: Οι κρύπτες του Εωσφόρου

Lucifer's Crypts cas dean 8x17 Goodbye StrangerΟι κρύπτες του Εωσφόρου είναι μέρη που δημιούργησε ο Εωσφόρος, για την κατοχή και αποθήκευση ιδιαίτερων αντικείμενων, που κρατιόντουσαν κρυφά από τα άλλα όντα, εκτός από τους πιο υψηλόβαθμους ακολούθους του. Τις κρύπτες κάποια στιγμή επισκέφθηκαν ο Αζέιζελ και η Μεγκ.
Μία από τις κρύπτες περιείχε την αγγελική ταμπλέτα η οποία είχε τοποθετηθεί μέσα σε ένα κουτί με χαραγμένες αγγελικές σφραγίδες.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Sofia

Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ’την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

Top