Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Stories > Supernatural Ιστορία: Ρίζα Αγγελικής

Supernatural Ιστορία: Ρίζα Αγγελικής

Η ρίζα του φυτού αγγελική (επίσης γνωστή κι ως Ρίζα του Αγίου Πνεύματος ή Ρίζα του Αρχαγγέλου) θεωρείται ισχυρό προστατευτικό και θεραπευτικό βότανο, που προσφέρει επίσης δύναμη στις γυναίκες. Χρησιμοποιείται από πολλούς για την εκδίωξη του Κακού και για να φέρει καλοτυχία και υγεία στην οικογένεια.

Κάποιοι βάζουν τη ρίζα κοντά στο μωρό τους, μέσα σε ένα λευκό, βαμβακερό πουγκί.  Αν μπει σε γαλάζιο, βαμβακερό πουγκί με λεβάντα, αυτή η ρίζα λέγεται ότι φέρνει γαλήνη σε ένα γάμο.

Στην Αμερική, το συναντάμε στα αφρο-αμερικανικά  ‘μαγικά πουγκιά’ που φτιάχνονται για προστασία από το Κακό, για ξεμάτιασμα και για να σπάσει μια κατάρα.

Σε μορφή πούδρας, αποτελεί συστατικό των μαγικών πουγκιών που έχουν σκοπό τη θεραπεία κάποιου και την ευλογία. Την πούδρα από ρίζα αγγελικής  μπορεί να τη ρίξει κάποιος πάνω σε μαγικά κεριά που χρησιμοποιούνται για προστασία και προσευχή για θέματα πνευματικής γαλήνης και ευλογίας.

ΠΗΓΗ

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Top