Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Stories > Supernatural Ιστορία: Ξόρκι Αίματος

Supernatural Ιστορία: Ξόρκι Αίματος

time travel sigil henry winchester abaddonΟ Henry Winchester χρησιμοποιεί ένα ξόρκι αίματος για να ταξιδέψει από το 1958 στο 2013. Λέει ότι επειδή «το αίμα καλεί το αίμα», αυτός που το κάνει μεταφέρεται σε κάποιον που έχουν συγγένεια εξ αίματος.

Για το ξόρκι χρειάζεται:

 • Μια σφραγίδα σχεδιασμένη με αίμα.
 • Φτερό ενός αγγέλου, δάκρυ δράκου και μια πρέζα άμμο του χρόνου.
 • Τη δύναμη της ψυχής του.
 • Μια Ενοχιανή επίκληση:

CNILA PVGO CNILA
kah-nee-lah puh-goh kah-nee-lah
Blood unto blood

Η Abaddon ξαναχρησιμοποιεί το ξόρκι για να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο, στο 1723, για να απαγάγει τον Gavin MacLeod και να τον μεταφέρει στο 2014, για να τον χρησιμοποιήσει ενάντια στον Κράουλι.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Sofia

Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ’την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

 • Amalia

  Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πως μπόρεσε να χρησιμοποιήσει η Abaddon 2 φορες το ξόρκι για να χρονοταξιδέψει, αφού υποτίθεται σε καμια από τις 2 περιπτώσεις δεν συγγενευει με αυτούς που πάει να βρει. Σεναριακό κενό ή υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε…;

  • Eleftheria Cimorelli

   ναι και που το βρηκε το φτερο??? αγγελου

Top