Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Seasons > Season 3 > Supernatural Ιστορία | Λαγοπόδαρο

Supernatural Ιστορία | Λαγοπόδαρο

Bad Day at Black Rock dean bunny foot

by Amalia

Οι λαϊκές προκαταλήψεις θέλουν τα λαγοπόδαρα να φέρνουν καλοτυχία.

Στο Supernatural όμως, η αλήθεια είναι λίγο πιο περίπλοκη! Τα ‘τυχερά’ λαγοπόδαρα είναι αληθινό Χουντού της παλιάς σχολής κι όταν τα αγγίζεις, έχεις σοβαρό πρόβλημα. Αυτό που είδαμε στο 3×03, κατασκευάστηκε από μια μάγισσα γύρω στο 1900. Δεν είναι γούρι αλλά κατάρα. Το κατασκεύασε για να σκοτώνει ανθρώπους. Αν το έχεις στα χέρια σου, γίνεσαι κύριος του, και σου δίνει τόση τύχη που μπορείς να νικήσεις και τον Διάολο! Αλλά αν το χάσεις, αυτή η τύχη θα γυρίσει σε κατάρα που θα σε ξεκάνει το πολύ σε μια βδομάδα. Και όλοι το χάνουν…

Πώς δημιουργείται και πώς καταστρέφεται

Δεν μπορείς απλά να κόψεις το πόδι ενός λαγού. Πρέπει να γίνει σε νεκροταφείο, κάτω από την Πανσέληνο και να είναι Παρασκευή και 13! Υπάρχει ένα τελετουργικό για να αντιστρέψεις την κατάρα. Σ’ένα νεκροταφείο, βάζεις κάρβουνα να καίγονται, και πετάς μέσα το λαγοπόδαρο, μαζί με στάχτη από οστά και πιπέρι καγιέν.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
Top