Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Recent Posts > Supernatural πλάσματα | Καρίν

Supernatural πλάσματα | Καρίν

11x13_Love_hurts_qareen_lore

Here we go. Uh, someone chants the curse and lays a wet one on you. Then the victim is seduced and killed by the qareen. But instead of taking the form of Barbara Eden, they present themselves as your deepest, darkest desire. – Sam Winchester (11×13)

Το Καρίν (qareen ή khareen) είναι ένα πλάσμα, παρόμοιο με τζίνι, που έχει την ικανότητα να διαβάζει την ψυχή ενός ατόμου και να αλλάζει την εμφάνισή του παίρνοντας τη μορφή της πιο βαθιάς και σκοτεινής επιθυμίας του. Τα Καρίν είναι πολύ πιο δυνατά από έναν φυσιολογικό άνθρωπο. Όποιος κρατά την καρδιά του Καρίν μπορεί να το ελέγξει. Ο μόνος τρόπος να σκοτώσεις το πλάσμα αυτό είναι να καταστρέψεις την καρδιά του.

Το Καρίν στην Παράδοση

Το Qarin (Arabic: قرين‎ qarīn), σύμφωνα με την ισλαμική λογοτεχνία, είναι ένα Jinn. Η λέξη σημαίνει «συνεχής σύντροφος». Τα Qarin είναι μοναδικά για το κάθε άτομο. Το qareen ωθεί το άτομο να κάνει κακές πράξεις και να δείχνει ανυπακοή και ασέβεια στον Αλλάχ. [πηγή]

 

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Top