Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Recent Posts > Trivia | Το ρολόι-αστέρι

Trivia | Το ρολόι-αστέρι

Όσοι είναι παρατηρητικοί θα έχουν δει συγκεκριμένα αντικείμενα-σκηνικά (props) που σκάνε μύτη συχνά-πυκνά σε διάφορα επεισόδια της σειράς, όπως το βαλσαμωμένο κεφάλι ελαφιού ή το πράσινο ψυγειάκι. Ένα ακόμα τέτοιο αντικείμενο είναι ένα ρολόι τοίχου σε σχήμα αστεριού που εμφανίζεται σε πολλά επεισόδια, στις πρώτες σεζόν της σειράς.

supernatural_straburst_clock

Είναι ένα διακοσμητικό κομμάτι, με μια ιδιαίτερη αισθητική, αλλά που δεν τραβάει κιόλας την προσοχή με την εκκεντρικότητα του (βλέπε ελάφι). Το ρολόι πρωτοεμφανίστηκε στο 1×05 Bloody Mary, και από τότε εμφανίζεται συχνά ως ντεκόρ ξενοδοχείων, αλλά και εστιατόριων, γραφείων και σπιτιών. 

Το ρολόι είναι τόσο δημοφιλές prop που έχει και… αντικαταστάτες! Στο 1×13 Route 666, για παράδειγμα, εμφανίζεται ένα παρόμοιο ρολόι-αστέρι με λιγότερες ηλιαχτίδες, που είναι πιο φαρδιές και πιο ίσιες από του πρωτότυπου. Επίσης, στο 4×06 Yellow Fever ο Dean καταστρέφει άλλο ένα παρόμοιο ρολόι-αστέρι.

ΠΗΓΗ

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

 • ovelix

  Ναι, το έχω παρατηρήσει αυτό το ρολόι κυρίως στα μοτέλ που μένανε. Δεν ξέρω βέβαια με τον όρο ιδιαίτερη αισθητική τι εννοείς γιατί η δική μου αισθητική πληγώνεται. Χαχαχαχαχα!

  • Amalia

   χαχαχαχα! Έλα, χειρότερο από το βαλσαμωμένο ελάφι δεν ειναι! 😛

   • ovelix

    Αντιπαθώ τα βαλσαμωμένα ζώα, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το κάνουν αυτό κάποιοι, πέρα από το να κομπάζουν για το ηλίθιο επίτευγμά τους. Οπότε ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου, σκάααλες ανώτερο από το βαλσαμωμένο ελάφι!

Top