[ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ] Ο Misha Collins μιλά για το πως έχτισε τη νέα εκδοχή του Εωσφόρου, με τη βοήθεια του Mark Pellegrino

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Για τους Supernatural fans, ο Mark Pellegrino θα είναι πάντα ο Lucifer, και για αυτό ο Misha Collins ένοιωσε τόση πίεση όταν οι παραγωγοί της σειράς του είπαν την ιδέα ο Εωσφόρος να κυριεύσει το δοχείο του Castiel. “Με τρόμαξε η ιδέα γιατί ο Mark Pellegrino είναι ο καλύτερος ηθοποιός που είχαμε στη σειρά, οπότε για μένα το να παίξω τον ίδιο χαρακτήρα που παίζει αυτός με τον ίδιο τρόπο που παίζει και αυτός είναι πραγματική πρόκληση. Πιστεύω πως είναι μια άσκηση σχεδιασμένη για να με κάνει να φανώ άσχημα,” δήλωσε ο Collins γελώντας.

11x14 the vessel castiel luciferΕυτυχώς, ο Collins μπόρεσε να πάει κατευθείαν στην πηγή και να καθίσει με τον Pellegrino να συζητήσει την προσέγγισή του για τον κακό που δύσκολα μπορείς να μισήσεις. “Όταν πήρα στα χέρια μου το σενάριο, έτυχε ο Mark να είναι επάνω [στον Καναδά] για γύρισμα, οπότε του τηλεφώνησα κι ήμουν σε φάση ‘Έι, φίλε, μπορώ να έρθω και να το συζητήσω αυτό μαζί σου;’ Κανονικά, οι τηλεοπτικοί ηθοποιοί δεν το κάνουν αυτό,” εξηγεί ο Collins. Όλοι προσποιούνται ότι τα έχουν όλα υπό έλεγχο και δεν μιλούν ποτέ για τη δουλειά μεταξύ τους, απλά εμφανίζονται και παίζουν το ρόλο τους. Αλλά είχε πλάκα το ότι πήγα στο σπίτι ενός άλλου ηθοποιού και πέρασα μια ώρα ψευτοδουλεύοντας και κάνοντάς του ερωτήσεις του τύπου: ‘Τι θα έκανες εδώ; Τι γνώμη έχεις για το χαρακτήρα σου;‘”

Κι ο Mark Pellegrino είχε χρήσιμα πράγματα να πει στον Collins. “Μου έδωσε κάποιες πολύ καλές συμβουλές πάνω στον τρόπο που σκέφτεται ο Lucifer. […] Για αυτόν όλοι είναι παιχνίδια και θέλει να κάνει σεξ με τα πάντα. Κι εγώ ήμουν σε φάση: ‘Ω, όκεϊ, τέλεια, αυτό μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Είναι απίστευτο.’ Και ύστερα απλά παρακολούθησα τα επεισόδια ξανά και ξάνα και προσπάθησα να τα σταχυολογήσω όσο καλύτερα μπορούσα.

Τα ‘κακά’ νέα για τον Misha Collins είναι ότι όσο περίπλοκος και να είναι ο νέος του ρόλος, θα γίνει ακόμη πιο περίπλοκος στο επερχόμενο επεισόδιο (The Vessel), όταν ο Lucifer — ή καλύτερα Cassifer (ή μήπως Lustiel, όπως το προτιμά ο Misha; ) — στέλνει τον Dean πίσω στο χρόνο και περνά το επεισόδιο παρεούλα με τον Sam στο Καταφύγιο.

11x14 the vessel sam castiel lucifer

Είναι το επεισόδιο με τους Ναζί, το υποβρύχιο, το χρονοταξίδι και την τρέλα. Θα είναι πολύ καλό. Και ο χαρακτήρας μου ειδικά θα είναι εντελώς σχιζοφρενικός σε αυτό το επεισόδιο. Θα παριστάνω κάποιον που παριστάνει κάποιον που παριστάνει ότι είναι κάποιος άλλος. Θα έχει διάφορα επίπεδα και είμαι σίγουρος ότι θα χάσω το μπούσουλα σε κάποια σημεία σαν ερμηνευτής οπότε έχω αγωνία να το δω,” λέει ο Collins γελώντας.

Αλλά, πάνω από όλα, ο Collins λέει ότι αυτό είναι ένα από τα επεισόδια που δεν θα ξεχάσει σύντομα. “Σας λέω, ίσως δυο φορές το χρόνο θα διαβάσω ένα σενάριο και θα πω ‘Όχι, ρε, αλήθεια θα το κάνουν αυτό; Αυτό είναι τέλειο. Φανταστικό. Τη λατρεύω αυτή τη σειρά.’ Και αυτό είναι ένα από αυτά τα επεισόδια. Είναι καταπληκτική ιδέα και θα είναι ένα φοβερό επεισόδιο.

ΠΗΓΗ

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Περισσότερα Άρθρα