Τι μας λείπει και τι όχι από την 1η σεζόν του Supernatural

59
2531

Στις 18 Μαΐου τελείωσε και η 12η σεζόν και οι 145 περίπου ημέρες έως την επανέναρξη της σειράς ήταν πολλές. Και επειδή η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως, εμείς ξεκινήσαμε το Supernatural από το πρώτο του επεισόδιο και θα αναλύσουμε τι μας λείπει και τι όχι από κάθε σεζόν.

Να εξηγήσουμε ότι κάθε σεζόν έχει τα δικά του ξεχωριστά… skills. Κάθε σεζόν μας πρόσφερε όμορφα και άσχημα γεγονότα και σίγουρα δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Επίσης, θεωρώ λάθος να πούμε ότι “πρέπει να γυρίσει πίσω το παλιό καλό Supernatural”. Αυτό παραείναι κλισέ και δεν μπορεί να υφίσταται σε μια σεζόν 13 ετών. Άλλες οι λογικές του τότε, άλλες του τώρα. Άλλα τα σκηνοθετικά τρικς του τότε, άλλα του τώρα. Άλλο κανάλι στην 1η σεζόν, άλλο τώρα. Άλλη τηλεόραση τότε, άλλη τώρα. Είναι λάθος να σκεφτόμαστε πως μπορεί να γυρίσει πίσω μια σειρά. Είναι σωστό να βλέπουμε, όμως, πως μπορεί να βελτιωθεί μια σειρά… Όλα αυτά ωστόσο δεν σημαίνουν κιόλας ότι δεν μπορεί να δανειστεί το Supernatural κάποια επιτυχημένα στοιχεία προηγούμενων σεζόν!


Πρώτη σεζόν και… όταν οι Winchesters ήταν ακόμα μωρά.

Τι μας λείπει:

 • Θρίλερ. Η σειρά θρίλερ που θα μπορούσε να σε κάνει να πεταχτείς και λιγάκι από τη θέση σου. Που σε έχει στην τσίτα βρε αδερφέ.
 • Σκοτεινή ατμόσφαιρα. Πολλά βραδινά γυρίσματα, πολύ σκοτεινή η ατμόσφαιρα. Όταν έχεις να κάνεις με υπερφυσικό, είναι απαγορευτικά τα πολλά φωτεινά πλάνα. Ειδικά όταν τα αγόρια κυνηγάνε.
 • Σκηνοθεσία. Δεν μας χαλάει η σκηνοθεσία του τώρα, αλλά εκείνη ήταν από άλλη πάστα. Οι σκηνοθέτες συνδυάζοντας θρίλερ και σκοτεινή ατμόσφαιρα μπορούσαν να μας δώσουν διαμαντάκια επεισόδια κι ας μην είχαν το σενάριο που έπρεπε κάποιες φορές.
 • Ανάπτυξη και βάθος χαρακτήρων. Κατά τη γνώμη μου το μεγαλύτερο ελάττωμα των μεταγενέστερων σεζόν του Supernatural είναι η ανάπτυξη και το βάθος των χαρακτήρων. Όχι των κύριων πρωταγωνιστών, αλλά των guest που βλέπαμε να αλλάζουν σε κάθε επεισόδιο. Το γράψιμο κάθε χαρακτήρα που γνώριζαν οι Winchesters σε κάθε πόλη ήταν πραγματικά αξιοθαύμαστο και με βάθος. Νοιαζόσουν γι’ αυτούς κι ας ήταν η πρώτη φορά που τους βλέπεις, κι ας ήξερες ότι το πιθανότερο δεν θα τους ξαναδείς σε επόμενο επεισόδιο. Πάρτε για παράδειγμα την Σάρα. Την είδαμε σε μόλις ένα επεισόδιο (το δεύτερο και τελευταίο της ήταν στην 8η) και την αγαπήσαμε. Στενοχωρηθήκαμε πολύ όταν πέθανε πολύ αργότερα. Γιατί; Γιατί ο χαρακτήρας της ήταν έτσι δομημένος που έπρεπε να την αγαπήσεις. Πλέον, σε κάθε αυτοτελές που γνωρίζουμε και κάποιον χαρακτήρα δύσκολα θα νοιαστούμε γι’αυτόν.
 • Καλοί guest ηθοποιοί. Αυτή η μάστιγα του CW. Τι είναι αυτό το πράμα; Αν και το κανάλι πολλές φορές έχει φέρει αξιόλογους ηθοποιούς (όχι μόνο στο Supernatural), τα τελευταία χρόνια τείνει στις φτηνιάρικες λύσεις για εξοικονόμηση budget. Χάθηκαν οι καλοί ηθοποιοί; Είναι σαν να τους βλέπω στο δωμάτιο των casting calls:Μπαίνει ο πρώτος:
  – Προσπάθησε να ουρλιάξεις.
  – ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
  – Έτοιμος.Ή η δεύτερη πιθανότητα είναι αυτή:
  – Όποιος αξίζει θα πάρει τον ρόλο. Όποιος δεν αξίζει, πάλι θα πάρει τον ρόλο γιατί δεν έχουμε άλλους ηθοποιούς.
 • Αστικοί Μύθοι. Τα αυτοτελή επεισόδια μπορεί να ήταν πολλά αλλά στηρίζονταν σε αστικούς μύθους της πραγματικής ζωής και γι’αυτό αποτελούν την ρίζα και την νοσταλγία της σεριάς.
 • Απλή κύρια ιστορία. Και μπορώ να πω ότι μου λείπει πολύ. Μια απλή κύρια ιστορία που από πίσω κρύβει πολύ μυστήριο και εκπλήξεις. Πλέον ο Εωσφόρος περπατά στη Γη και δεν τρομάζει, εναλλακτικά σύμπαντα κάνουν την εμφάνισή τους και οι Winchesters έχουν νικήσει και την αδερφή του Θεού. ΟΚ δεν λέω ότι δεν μου αρέσει, αλλά πολλές φορές το απλό είναι και το πιο ωραίο. Το Cliffhanger της 1ης σεζόν δεν ήταν κάποια εμφάνιση ενός νέου μεγάλου κακού, απλά το τρακάρισμα της Ιμπάλα.
 • Πλάνο σειράς. Και πάνω που λέμε για την κύρια ιστορία, η 1η σεζόν από τον Eric Kripke δεν ήταν τίποτε άλλο παρά το έναυσμα για κάτι πολύ μεγάλο. Ο άνθρωπος είχε ένα πλάνο για το πως θα συνεχιστεί η σειρά και το πλάνο το μελετούσα 10 ολόκληρα χρόνια. Πολύ δύσκολα θα μπορούσε να αποτύχει και δεν απέτυχε. Κάθε λεπτομέρεια που έκρυβε η 1η σεζόν, είχε κάποιο νόημα στις μετέπειτα. Πλέον φαίνεται ότι δεν υπάρχει μακροπρόθεσμο πλάνο και είναι ίσως το σοβαρότερο πρόβλημα του Supernatural.
 • Αίσθηση του κινδύνου. Στην 1η σεζόν οι Winchesters ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ. Όταν αντιμετώπιζαν έναν δαίμονα ψιλοχεζόντουσαν εδώ που τα λέμε και τους έβγαινε το… λάδι για να καταφέρουν να τον νικήσουν. Πλέον οι δαίμονες δεν είναι καν απειλή για τους Winchesters. Γατάκι Κράουλη, ούτε εσύ επέζησες…
 • Αυτοτελή. Τα είπαμε και παραπάνω με τους αστικούς μύθους. Τα αυτοτελή κομμάτια της 1ης σεζόν ήταν εξαιρετικά και ακόμα και αυτά που είχαν αρκετά προβλήματα (βλ. Bugs) βλέπονταν ευχάριστα και είχες μια… τρομακτική αίσθηση στο τέλος του επεισοδίου.
 • John Winchester. Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Ο Jeffrey Dean Morgan, aka John Winchester, έδινε έναν άλλο αέρα στη σειρά. Ο ίδιος ο ηθοποιός έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να επιστρέψει στο Supernatural και ότι ο κύκλος του John δεν έχει τελειώσει.

Τι δεν μας λείπει:

 • Εφέ. Κατανοώ ότι βρισκόμαστε στο 2005 και σε μια σειρά με πολύ χαμηλό bugdet αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μου λείψει κιόλας. Επιληψία πάθαμε όταν οι Winchesters αφάνισαν το πρώτο φάντασμα στο πρώτο επεισόδιο.
 • Daddy Issues. Κούρασε η όλη η ιστορία. Οι Σαμ και Ντιν είχαν μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία και με κάποιο τρόπο έπρεπε οι σεναριογράφοι να μας το περάσουν. Όμως φαίνεται να μας κούρασαν καθώς σχεδόν σε κάθε επεισόδιο τα αδέρφια έπρεπε να αντιμετωπίζουν και τα ψυχολογικά τους. Ο μπαμπάς τους μπορεί να τους μεγάλωσε όπως τους μεγάλωσε, αυτοί όμως είναι και σε μια ηλικία που θα έπρεπε να αφήσουν πίσω κάποια πράγματα. Ο Ντιν ήταν 26 χρονών και πιστός στρατιώτης του Υπερφυσικού, ενώ ο Σαμ είχε καταφέρει να ανεξαρτητοποιηθεί αφού ζούσε μόνος του μακρυά από οικογένειά του.
 • Πολλά αυτοτελή. Σε συνολικά 22 επεισόδια, τα αυτοτελή του ήταν τα 16(!) από αυτά. Ναι καλά ακούσατε. Αν η 13η σεζόν έχει 16 αυτοτελή, όχι απλά θα φάει το κράξιμο της χρονιάς αλλά θα φτιάξετε και γκρουπάκι “Petition για την ακύρωση του Supernatural“. Μπορεί τα filler επεισόδια της 1ης σεζόν να ήταν διαμαντάκια, αλλά η κύρια ιστορία ήταν μικρή και κουραζόσουν σε πολλές φάσεις.
 • O πολύ σοβαρός Σαμ. Ρε μάστορα, σοβαρά μας τα πρηξες στα 22 αυτά επεισόδια. Καταλαβαίνουμε πόσα ψυχολογικά απέκτησες μετά τον θάνατο της Τζες (όχι πως πριν δεν είχες αλλά τελοσπάντων) αλλά αγόρι μου είσαι πολύ κλάψας. Ο Σαμ σε αυτήν την πρώτη σεζόν πιο ανώριμος από ποτέ. Μπορεί να είναι καλός κυνηγός, αλλά πραγματικά του φταίνε όλοι. Του φταίει ο Τζον, του φταίει ο Ντιν και ναι κατανοώ ότι σε κάποια θέματα είχε δίκιο ωστόσο η… κλάψα του δεν είχε όριο.
 • Ρεαλισμός. Πρέπει να συνηδητοποιούμε ότι όταν βλέπεις μια υπερφυσική σειρά δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις ρεαλισμού. Αλλά ρε φίλε, στο επεισόδιο 1×16, Shadow, οι Winchesters αποκτούν κάποιες πολύ όμορφες χαρακιές στο πρόσωπο που μόνο το κρανίο δεν τους φάνηκε. Στο αμέσως επόμενο επεισόδιο ήταν λες και έβλεπες άλλη σειρά. Τα πρόσωπά τους χωρίς ίχνος πλήγματος και φυσικά ούτε λόγος για ράμματα.
 • Ghostfacers. Αυτό.

 

Εσάς τι σας λείπει και τι όχι από την 1η σεζόν του Supernatural;

Subscribe
Notify of
guest

59 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Cleopatra
Cleopatra
31 August 2017 16:31

ελα τωρα που δεν μας λειπουν οι ghostfacers!!!!

Sawyer Orestis
31 August 2017 16:34
Reply to  Cleopatra

comment image

BadNews
BadNews
31 August 2017 16:36

Παιδιά κακά τα ψέμματα, οι πέντες πρώτες σεζόν ήταν αψεγαδιαστες σε θέμα στόρι. Όλοι οι χαρακτήρες ήταν χτισμένοι στο χαρτί του Κρίπκε. Μετά την 5η σεζόν, έχει γίνει μια δικαιολογημένα πιο πρόχειρη δουλειά και το στόρι έχει πάρει διαφορετικούς δρόμους

Sawyer Orestis
31 August 2017 16:54
Reply to  BadNews

Πες μας όμως και παραδείγματα.

Διαφωνώ κάθετα. Η 6η και η 7η σεζόν μπορεί να είχαν θέμα στο στόρι τους και να ήταν βαρετές, είχαν όμως καλό γράψιμο. Η 2η σεζόν πχ θεωρώ ότι είχε τα θεματάκια της. Καθόλου καλό cliffhanger, πολλά αυτοτελή και πάλι και ολίγον τι βαρετό στόρι.
Η 3η σεζόν επίσης όλο περιμέναμε να έχουμε εξελίξεις με τον Ντιν και τελικά μόνο το τελευταίο είχε εξελίξεις.

Και κατά τη γνώμη μου το φινάλε της 5ης είναι προχειροδουλειά. Δεν είδαμε μάχη που περιμέναμε 5 χρόνια, γίναν όλα πολύ γρήγορα, δεν είδαμε Αποκάλυψη και στο τέλος ο Σαμ επιστρέφει από το πουθενά στο χειρότερο cliffhanger στην ιστορία της σειράς.

Επίσης οι χαρακτήρες ΔΕΝ ήταν του Κρίπκι. Πολλοί χαρακτήρες δημιουργήθηκαν από άλλους σεναριογράφους.

Το στόρι πήρε διαφορετικούς δρόμους γιατί αν έπαιρνε τους ίδιους, θα έκραζες γιατί 12 χρόνια βλέπεις Αποκάλυψη.

ΥΓ: Το άρθρο είναι καθαρά για να κάνουμε ένα Review της 1ης σεζόν. Όχι για να κρίνουμε πως εξελίχθηκε η σειρά.

Castiel Lover
31 August 2017 17:56
Reply to  Sawyer Orestis

Ερώτηση: Ποιός έκανε τον χαρακτήρα του Castiel;

ncis merlin like
ncis merlin like
1 September 2017 03:19
Reply to  Castiel Lover

Κανένας, 4η σεζόν εμφανίστηκε! XD

Castiel Lover
1 September 2017 03:20

Ως δια μαγείας; 🎈

ncis merlin like
ncis merlin like
1 September 2017 03:21
Reply to  Castiel Lover

Μάλλον, ως δια Χάρης ;Ρ

Castiel Lover
1 September 2017 03:22

Αχ με έφτιαξες βραδιάτικα… Ωραία όνειρα θα βλέπω σήμερα.

ncis merlin like
ncis merlin like
1 September 2017 03:24
Reply to  Castiel Lover

Πάντως, η ένα δίκιο το είχε. Και για μπάμιες να μίλαγε το άρθρο, εσύ για Κας θα μίλαγες. XD

Castiel Lover
1 September 2017 03:26

Λες να του αρέσουν οι μπάμιες;

ncis merlin like
ncis merlin like
1 September 2017 03:27
Reply to  Castiel Lover

Πλάκα μου κάνεις, έτσι;

Castiel Lover
1 September 2017 03:30

Ε; Γιατι;

ncis merlin like
ncis merlin like
1 September 2017 03:33
Reply to  Castiel Lover

Πού θες να ξέρω αν του αρέσουν οι μπάμιες;! Και εξάλλου, για να το γυρίσουμε και λίγο στο ‘ρεαλιστικό’ της κατάστασης, δεν θα ήξερε τι έτρωγε, αφού νιώθει λες και τρώει μόρια! (Τα σωματίδια, παιδιά, έλεος…)

Castiel Lover
1 September 2017 03:36

Αι στο καλό και έσκασα στα γελια σαν την τρελή και η μάνα μου φρικαρε. Συγγνώμη κιολας αλλά αυτή ηταν η ρεαλιστική θεωρία; Αν και εγώ σκεφτόμουν ταυτχρονα τον misha.

ncis merlin like
ncis merlin like
1 September 2017 03:38
Reply to  Castiel Lover

Γι’αυτό και τα ‘αυτάκια’… :Ι

Castiel Lover
1 September 2017 03:38

???

Castiel Lover
1 September 2017 03:51

Καλά ντε μην θυμώνεις… 😭

ncis merlin like
ncis merlin like
1 September 2017 03:52
Reply to  Castiel Lover

Δεν θύμωσα. Poker face είναι…

Castiel Lover
1 September 2017 03:58

Σταμάτα θα μου κολλήσει πάλι το τραγούδι της lady gaga…

ncis merlin like
ncis merlin like
1 September 2017 04:02
Reply to  Castiel Lover

Χα!

Castiel Lover
1 September 2017 04:03

Κακια.

ncis merlin like
ncis merlin like
1 September 2017 04:03
Reply to  Castiel Lover

Castiel Lover
1 September 2017 03:37

Το ρεαλιστικο παίρνει άλλη όψη για spn fans.

ncis merlin like
ncis merlin like
1 September 2017 03:39
Reply to  Castiel Lover

Ο λόγος που έβαλα τη λέξη ρεαλιστικό σε αυτάκια (”)…

Castiel Lover
1 September 2017 03:44

Ααααα…αυτάκια τα λες εσυ; ωραία ονομασια.

ncis merlin like
ncis merlin like
1 September 2017 03:45
Reply to  Castiel Lover

Ναι XD

Marianna Winchester
Marianna Winchester
3 September 2017 09:18

@ncismerlinlike:disqus και @disqus_4zYBnaOc8J:disqus . Μολις παρακολουθησα μια απο τις επικοτερες συζητησεις 😂 😂 😂 😂

Castiel Lover
3 September 2017 19:51

Ποια;

Marianna Winchester
Marianna Winchester
3 September 2017 21:04
Reply to  Castiel Lover

αυτην απο πανω

Castiel Lover
4 September 2017 02:05

Αααα… (απάντησε το κοινώς αργόστροφο με έκπληξη)

ncis merlin like
ncis merlin like
4 September 2017 07:18

Αυτά είναι… 😂 😂 😂

Sawyer Orestis
1 September 2017 11:25
Reply to  Castiel Lover

Eric Kripke

BadNews
BadNews
20 September 2017 10:57
Reply to  Sawyer Orestis

Συγνώμη που απαντάω μετά από 20 ημέρες, απλά δεν μπαίνω συχνά στο Disqus. Δεν ήθελα να κρίνω το άρθρο, την γνώμη μου είπα, ίσως ξέφυγα από το θέμα. Η σειρά και με τα στραβά της, για μένα είναι κορυφαία όλων των εποχών σε οτιδήποτε. Και αυτό υπερβολή είναι, αλλά επίσης είναι η γνώμη μου. Πιθανότατα μόνο εγώ να την έχω. Διαφωνώ επίσης, για την πρώτη πενταετία με οποιονδήποτε έχει δει την σειρά. Την πρώτη πενταετία την θεωρώ ένα θρυλικό και αξεπέραστο κομμάτι στην ιστορία της τηλεόρασης παγκοσμίως πάνω σε σειρές φαντασίας όλων των ειδών. Πολύ μεγάλες υπερβολές αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.

Castiel Lover
31 August 2017 17:55
Reply to  BadNews

Εγώ μπορώ να πω πως οι “χρυσές” σεζόν για εμένα ήταν 4η, 5η, 6η, 8η, 9η και συνεχίζουμε. Και μιλώντας ως SPN fan και όχι σαν τρελή για τον Castiel. Ήταν γαμάτες οι 1-3 αλλά το κετρικό story δεν ήταν αρκετά κεντρικό απ’ότι νομίζω. Ναι, έχω κάποια παράπονα για finale 11ης (που ο Castiel δεν μίλησε στον Θεό όταν συναντήθηκαν) και κάποια παράπονα για το δεύτερο μισό της 12ης και την επιστροφή του Εωσφώρου, αλλά κατά την γνώμη μου, η σειρά είναι πάντα άκρως προσεγμένη, με τις φανταστικότερες λεπτομέρειες και τα καλύτερα πάντα story.

Castiel Lover
31 August 2017 17:50

Ειδικά οι Ghostfacers!!

Τι μας λείπει από 4η σεζόν:
-Η γαμάτη αγγελική αύρα του Castiel.
-Η πολύ Badass πλευρά του
-You should show me some respect
-Η δύναμη του Castiel (και όχι τα πανέμορφα ξεπουπουλιασμένα του φτερά)
-Ότι του έδινες μπουνιά και το χέρι σου πονούσε
-Το απερίγραπτα sexy μαλλί του
-Η απερίγραπτα sexy γραβάτα του

Τι δεν μας λείπει από 4η σεζόν:
-Το γεγονός ότι δεν είχε ο Castiel συναισθήματα
-Ότι υπηρετούσε τον Παράδεισο
-Ότι δεν ήταν δεμένος με τους Winchesters
-Ότι είχε βαθιά πίστη στον Θεό

maria papadopoulou
31 August 2017 18:34
Reply to  Castiel Lover

Το sexy μαλλί μου άρεσε, Αχ,..αυτό το μαλλί

Castiel Lover
31 August 2017 18:42

Με καταλαβαίνεις…

ncis merlin like
ncis merlin like
1 September 2017 03:20
Reply to  Castiel Lover

Πεστε τα, κορίτσια…

Castiel Lover
1 September 2017 03:25

Γιατί, η ανάποδη γραβάτα;;; Τι έρωτας…

ncis merlin like
ncis merlin like
1 September 2017 03:26
Reply to  Castiel Lover

Προσωπικά, δεν είχα πολυπαρατηρήσει την ανάποδη γραβάτα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πότε συνειδητοποίησα ότι ήταν ανάποδα! XD XD XD

Castiel Lover
1 September 2017 03:29

Πώς τολμας;;; Η γραβάτα και αν είναι sexy!!! (που θα πάει θα του την βγάλω)(ξέφυγα λίγο) 👔

ncis merlin like
ncis merlin like
1 September 2017 03:34
Reply to  Castiel Lover

Κοίταγα το story αντ’αυτής. Τώρα αν η γραβάτα ήταν ανάποδα, φταίει ο Jimmy. Τόσα χρόνια δεν έμαθε να την βάζει σωστά; ;P

Castiel Lover
1 September 2017 03:36

Μην μου χαλάς το όνειρο…

ncis merlin like
ncis merlin like
1 September 2017 03:38
Reply to  Castiel Lover

Sorry, αλλά φταίει. *shrugs*

Castiel Lover
1 September 2017 03:42

Όχι… Απλά ο cas ως badass που είναι τα κάνει όλα ανάποδα. Όσο για τον jimmy ετοιμάστηκε βιαστικά για να βγει και να μιλησει βραδιάτικα σ’ενα αγγελο που να φανταστεί οτι θα γινόταν το σωμα του. Ντυθηκε πρόχειρα. Τι λέω η χριστιανη…

ncis merlin like
ncis merlin like
1 September 2017 03:44
Reply to  Castiel Lover

Είπαμε… Supernatural…

Castiel Lover
1 September 2017 03:46

Να πάρει είμαι από κινητο, και είχα μια ωραία gif να βάλω και δεν μπορω…

ncis merlin like
ncis merlin like
1 September 2017 03:48
Reply to  Castiel Lover

Άλλη φορά

Sawyer Orestis
31 August 2017 22:47
Reply to  Castiel Lover

Νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι το άρθρο λέει για την 1η σεζόν.

Castiel Lover
1 September 2017 03:06
Reply to  Sawyer Orestis

Cas obsession.. Έλα καλέ να κάνουμε και την πλάκα μας και τον αυτοσαρκασμό μας… Το 99% του σχόλιού μου είναι πλάκα.

Sawyer Orestis
1 September 2017 11:23
Reply to  Castiel Lover

Ως αρθρογράφο που έκατσα μέρες για γράψω αυτό το άρθρο, ήθελα γνώμες πάνω στην 1η σεζόν. Δε λέω να μην γράφετε ό,τι θέλετε, προς Θεού, αλλά μπείτε και λίγο στη συζήτηση του άρθρου. Κρίμα είμαστε και οι αρθρογράφοι να χαλάμε τον χρόνο μας

Castiel Lover
1 September 2017 19:29
Reply to  Sawyer Orestis

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν εκτιμώ το άρθρο και την δουλειά που ρίχνετε εδώ πέρα.

Amalia
31 August 2017 23:52
Reply to  Castiel Lover

Εχω μια ειλικρινή απορια: έχεις δει τις 3 πρώτες σεζόν της σειράς; Σε ποστ που ειναι καθαρα για την 1η σεζόν εσυ παλι μιλας για τον Καστιελ; Και ποστ για μπάμιες να κανουμε εσυ πάλι για τον Καστιελ θα λες μου φαινεται! 😛

Castiel Lover
1 September 2017 03:04
Reply to  Amalia

Χαχα, ναι το ξέρω… Ένοχη… Αναρωτιέμαι αν του αρέσουν οι μπάμιες… Θα το ψάξω και θα σας πω… 😜

Marianna Winchester
Marianna Winchester
31 August 2017 20:09

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ.
ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΥΣ GHOSTFACERS.
Ειχαν παρα πολυ πλακα και ειναι τα μοναδικα οντα που εχουν επιζήσει 12 ολοκληρα χρονια ΧΩΡΙΣ να πεθανουν. Μιλαμε δε γινονται αυτα…

Sawyer Orestis
31 August 2017 22:49

comment image

Castiel Lover
1 September 2017 03:28

*freaks out*

Katerina Dep
Katerina Dep
11 September 2017 04:27

Θα συμφωνήσω σχεδόν με τα περισσότερα από αυτά που αναφέρονται στο άρθρο σχετικά με το τι μας λείπει και τι όχι από την 1η σεζόν του supernatural. Προσωπικά παρακολουθώ τη σειρά σχεδόν από τότε που άρχισε να προβάλεται στην τηλεόραση και σίγουρα μου λείπουν τα πολύ καλά αυτοτελή επεισόδια(season 1/episode6 Skin) που μπορεί να μην είχαν τα φοβερά εφέ και να ήταν low budget ήταν όμως έτσι δοσμένα που σε καθήλωναν και σίγουρα σε τρόμαζαν και είχαν έντονο το στοιχείο του θρίλερ. Εννοείται η παρουσία του πατέρα(John Winchester ήταν καταλυτική και φυσικά λείπει από τη σειρά. Τώρα σίγουρα δε θα μου λείψουν κι εμένα οι ghostfacers.Όσο για το Σαμ θεωρώ ότι δεν εξελίχθηκε και σε κανένα party animal στις επόμενες σεζόν θεωρώ ότι αυτή τη μιζέρια την κουβαλάει ακόμα σε αντίθεση με τον Ντην ο οποίος είχε μεγαλύτερη εξέλιξη ως χαρακτήρας και ως ηθοποιός έχει δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας. Ωστόσο σίγουρα δε θα μου λείψει και τόσο η ερμηνεία και των δυο στην 1η σεζόν