Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Fun Facts > 10×03 Soul Survivor | Fun facts & Trivia

10×03 Soul Survivor | Fun facts & Trivia

Τις αναφορές του 3ου επεισοδίου της 10ης σεζόν τις είδαμε εδώ. Πάμε τώρα να μάθουμε κάποιες άλλες ενδιαφέρουσες μικρολεπτομέρειες για το επεισόδιο!

10x03_Soul_Survivor_Max_Sheppard_demon_cameoΟ Max Sheppard, γιος του Mark Sheppard (Crowley), κάνει μια uncredited εμφάνιση ως δαίμονας στο παρασκήνιο που έχει στα χέρια του κάποια έγγραφα.

10x03_Soul_Survivor_Gino_Valerie_demon_cameoΣτην ίδια σκηνή, ο αδερφός της Danneel Ackles (γυναίκας του Jensen), Gino, και η ανιψιά της, Valerie, κάνουν επίσης εμφάνιση ως δαίμονες στην αίθουσα του θρόνου.


jensen_ackles_leviΤο όνομα του βενζινάδικου Lil’ Levi’s στο οποίο σταματούν ο Castiel και η Hannah είναι αναφορά στον ανιψιό του Jensen Ackles, Levi, ο οποίος πάσχει από Σύνδρομο Down.

Το σήμα από το βενζινάδικο έγινε αργότερα ζωγραφιά στο δωμάτιο του μικρού! Ο αδερφός του Jensen, Josh Ackles, τη μοιράστηκε στο Twitter:

File:Joshackleslevi.png

ΠΗΓΗ

Share, fellow hunter!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr
Amalia
Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!
  • ovelix

    Είπαμε το SPN είναι οικογενειακή υπόθεση!

Top