Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Fun Facts > 10×10 The Hunter Games | Fun facts & Trivia

10×10 The Hunter Games | Fun facts & Trivia

Τις αναφορές του 10ου επεισοδίου της 10ης σεζόν τις αναλύσαμε εδώ. Πάμε τώρα να δούμε όλες τις υπόλοιπες μικρολεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την ιστορία και τα παρασκήνια της παραγωγής του επεισοδίου που φέρει την υπογραφή των Eugenie Ross-Leming και Brad Buckner.

by Amalia

Matt Riley diedΤο επεισόδιο ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του ηθοποιού Matt Riley (1971 – 2014), ο οποίος είχε εμφανιστεί στο μικρό ρόλο ενός πυροσβέστη στο 1×22 Devil’s Trap, ενώ υπήρξε και αντικαταστάτης (stunt double) του Jared Padalecki για αρκετές σεζόν.


Ο Brad Creasser εκτέλεσε -κατ’εξαίρεση- καθήκοντα διευθυντή φωτογραφίας σε αυτό το επεισόδιο, γιατί ο κανονικός διευθυντής φωτογραφίας του SupernaturalSerge Ladouceur (ο οποίος δουλεύει στη σειρά από τον πιλότο), έκανε προετοιμασία για να σκηνοθετήσει το μεθεπόμενο επεισόδιο 10×12 About a Boy.


10x10 Claire and Castiel talkΟ Castiel βρίσκει την Claire να κάνει οτοστόπ κατά μήκος την εθνικής οδού Kansas Route 7 (γνωστή με τη συντομογραφία K-7), που διασχίζει το ανατολικό Kansas. Το κοντινότερο σημείο της K-7 από το Καταφύγιο των Ανθρώπων των Γραμμάτων είναι στις 3μιση ώρες με το αυτοκίνητο. Η Κ-7 θεωρείται η πιο στοιχειώμενη εθνική οδός του Kansas, με δεκάδες στοιχειωμένα σπίτια και περιοχές κοντά της. Το πιο διάσημο από όλα είναι το «Sallie’s House».

Αν οι λεγόμενες πόλεις-φαντάσματα είναι όντως στοιχειωμένες, όπως πιστεύουν κάποιοι, τότε αξίζει να σημειωθεί ότι η K-7 περνάει από 12 διαφορετικές εγκαταλειμένες πόλεις.


Ο Bradley Stryker (Tony) είχε παίξει παλιότερα τον Ted στο 4×11 Family Remains.

ΠΗΓΗ

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Top