Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Seasons > Season 10 > 10×22 The Prisoner | Fun facts & Trivia

10×22 The Prisoner | Fun facts & Trivia

Το επεισόδιο The Prisoner το είδατε και (ελπίζω να) σας άρεσε. Όμως είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν κάποιες μικρολεπτομέρειες που (πιθανότατα) δεν παρατηρήσατε. Γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ! 😉

by Amalia

10x22 crowley red eyes 2Αυτό ήταν το πρώτο επεισόδιο που βλέπουμε τον Crowley να επιδεικνύει τα κόκκινα μάτια του, παιγμένος από τον Mark Sheppard. Η πρώτη και μοναδική άλλη φορά που είχαμε ξαναδεί τα κόκκινα μάτια του Crowley ήταν όταν είχε κυριεύσει την κυρία Tran στο 8×02 What’s Up, Tiger Mommy?

Στο επεισόδιο είδαμε τον Dean να μιλάει στο τηλέφωνο με κάποιον κυνηγό ονόματι Rudy που τον βοηθά να εντοπίσει τους Stynes στη Λουιζιάνα. Με τον ίδιο κυνηγό συνομιλούσε και ο Sam στο 10×17 Inside Man. Τελικά, ο Rudy έκανε την πρώτη και τελευταία του εμφάνιση στο 10×23 Brother’s Keeper.


Ο ηθοποιός Sean Campbell, που έπαιξε τον Σερίφη Landes σε αυτό το επεισόδιο, είχε εμφανιστεί παλιότερα στο Supernatural στο 5×03 Free to Be You and Me, όπου έπαιζε τον κυνηγό Steve Bose.


Το βιβλίο που τραβάει το ενδιαφέρον του Cyrus από τη βιβλιοθήκη του Καταφυγίου των Ανθρώπων των Γραμμάτων είναι ένας οδηγός για εξορκισμούς με τίτλο Practitioner’s Guide to Exorcism.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

 • Amalia

  Αν ισχύει η φήμη που ακούγεται εδω και λίγες βδομάδες ότι ο Σαμ θα εξορκίσει τον Κράουλι, αυτό το βιβλίο που πήρε στα χέρια του ο Σάιρους ήταν σίγουρα σκηνοθετική προοικονομία!

  Επίσης, αυτον τον Ρουντι λέτε να τον δούμε στη σειρά; Και ο Γκαρθ έτσι ειχε ξεκινήσει ως αόρατος χαρακτήρας και αποφάσισαν να τον βάλουν στη σειρά. Μου έκανε εντύπωση που αυτη τη φορά ακούσαμε και φωνή. Συνήθως τέτοιους χαρακτηρες δεν τους κάνουν ομιλούντες… Καινουργιος κυνηγος;; Ψηθηκα! 😉

  • Μαρία

   Υπάρχει τέτοια περίπτωση;;; Δεν το ήξερα! Αν γίνει έτσι, ο Κράουλι δε θα πεθάνει, αλλά δε θα μπορέσει να τον υποδυθεί ξανά ο ίδιος ηθοποιός! 🙁

   • Amalia

    Είναι φήμη εννοείται και κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό. Δεν ξέρω αν τα γεγονότα του 10χ22 άλλαξαν τα δεδομένα. Ο Κράουλι μου φαίνεται ακόμα πιο δυνατός τώρα από ότι ήταν στο 8χ02. Πάντως αν γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να σκεφτουν ότι Κράουλι χωρίς Μαρκ Σέπαρντ δεν γίνεται!!!

    • Μαρία

     Ανακουφίστηκα! Πράγματι ο Κράουλι φαίνεται να είναι πιο δυνατός από ποτέ. Κι ο Μαρκ Σέπαρντ είναι καταπληκτικός στο ρόλο του Κράουλι!

     • Amalia

      Κανένας μας δεν είναι έτοιμος θα πει αντίο στον Κράουλι ακόμα και μετά από όσα έχει κάνει. Και μένα δεν μου αρέσει η θεωρία αυτη. Μακάρι να μη γίνει κάτι τέτοιο. Ο Μαρκ Σέπαρντ ειναι μοναδικός!

     • DimitrisCrowley fans

      Εγώ διάβασα κάπου ότι ο Ντιν θα είναι αυτός που θα τον εξορκίσει. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι να μη βγουν αληθινά τα σενάρια.

Top