Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Fun Facts > 1×03 Dead In The Water | Fun facts & Trivia

1×03 Dead In The Water | Fun facts & Trivia

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλες τις παρασκηνιακές μικρολεπτομέρειες που (πιθανότατα) δεν γνωρίζατε για το 3ο επεισόδιο του Supernatural με τίτλο Dead In The Water, το οποίο γράφτηκε από τις Sera GambleRaelle Tucker και σκηνοθετήθηκε από τον Kim Manners:

1x03 dead in the water sam dean andrea amy acker

Η ηθοποιός Amy Acker, που έπαιξε την Andrea στο επεισόδιο, κατάγεται από το Τέξας, όπως οι Jared και Jensen. Πήγε σχολείο στο  Lake Highlands High School, ‘άσπονδο εχθρό’ του λυκείου του Jensen, και εξαιτίας αυτής της ‘αντιπαλότητας’, υπήρξαν πολλά αστεία μεταξύ τους στα γυρίσματα.


Ο μικρός Nico McEown, που έπαιξε τον Lucas Barr, εμφανίστηκε 6 χρόνια αργότερα ως ένας νταής που παρενοχλεί την κοπέλα του Sam στο flashback του επεισοδίου 7×03 The Girl Next Door.


Ο Jared Padalecki έσπασε το χέρι του τις μέρες που γυριζόταν το επεισόδιο, επειδή έμπλεξε σε έναν καυγά μαζί με τον Jensen. Σύμφωνα με μια εκδοχή, μπήκαν σε ένα μπαρ όπου πριν από λίγο είχε ξεσπάσει καυγάς και τους πέρασαν για τους υπαίτιους (πηγή). Μια άλλη εκδοχή της ιστορίας, θέλει να τους επιτέθηκε ένας ζηλιάρης άνδρας όταν η κοπέλα του κοίταξε τον Jared ή τον Jensen (πηγή). Αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που ο Jared έσπασε το χέρι του κατά τη διάρκεια της σειράς. (Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες)


dean saves lucas - dead in the water

Ο Jensen Ackles έχει αναφέρει πολλές φορές αυτό το επεισόδιο ως ένα από τα αγαπημένα του. Ξεχωρίζει ιδαιετέρως τη σκηνή που ως Dean σώζει το παιδάκι από πνιγμό βουτώντας μέσα στη λίμνη. (Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες)

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Top